Τα τρακτέρ Hattat ήρθαν Ελλάδα, πρώτη παρουσίαση του δενδροκομικού B3000

Κοινοποίηση:

Ισχύ, άνεση και οικονοµία υπόσχονται τα τρακτέρ Hattat B3000 75-102 ίππων που φέρνει στην Ελλάδα µε τη νέα της συνεργασία η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ως µία προσιτή και αξιόπιστη λύση για εργασίες σε οπωρώνες, αµπελώνες και ελαιώνες.

Η σειρά Hattat B3000 αποτελείται από τρία µοντέλα: τα Β3085, Β3095 και Β3105, τα οποία αποδίδουν ισχύς 75 , 92 και 102 ίππους. Η πλήρως ανανεωµένη σειρά τρακτέρ Hattat Β Series διαθέτει κινητήρα IVECO Fiat Powertrain Technologies (FPT). Συγκεκριµένα τον κινητήρα F28 Stage V, 4κύλινδρο, 2,8L για το µοντέλο B3085 και τον F29 Stage V, 4κύλινδρο, 2,9L για τα µοντέλα Β3095 και Β3105 µε σύστηµα ηλεκτρονικού ψεκασµού καυσίµου common rail στα 1600 bar.

Χάρη στην καινοτόµα αρχιτεκτονική του και το προηγµένο σύστηµα ψεκασµού καυσίµου, προσφέρει οικονοµία 15% στην κατανάλωση καυσίµου και υψηλή ροπή. Ο κινητήρας Stage V, που είναι η καρδιά της σειράς Hattat Β, προσφέρει της υψηλότερες τιµές ισχύος και ροπής ακόµα και σε χαµηλές στροφές. Έτσι το µόνο που χρειάζεται είναι το πάτηµα του γκαζιού και η δύναµη είναι στα χέρια σας.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Πιο προηγμένη από ποτέ η νέα γενιά χορτοκοπτικών Disco 9300 της Claas

Αγρότες και εργολάβοι μπορούν να βασίζονται στα προηγμένα μηχανήματα DISCO 9300 C AUTO SWATHER και Disco 9300 Direct Swather, στα οποία η Claas εισάγει όλη τη τεχνογνωσία της αλλά και την καινοτόμο λύση κοχλία, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν την επιλογή συλλογής θημωνιάς ή ευρείας εναπόθεσης αυτής, ακόμη και όταν κόβουν χωρίς ξηραντικό.

Στα χέρια του Αγρότη της Χρονιάς Μιλτιάδη Χαρένη το νέο Amazon UX4200

Γνωστός για την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην αγροτική επιχείρηση που διατηρεί στη Νέα Γωνιά, Χαλκιδικής η επιλογή του Μιλτιάδη Χαρένη να συνεργαστεί για ακόµη µία φορά µε την Γ. Ι Αντωνάκης ΑΒΕΕ για την αγορά ενός ψεκαστικού παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.