Το πρώτο ηλεκτρικό Case IH Farmall Utility 75C Electric ιδανικό για μικρές εκμεταλλεύσεις

Κοινοποίηση:

Χτισµένο πάνω στη θρυλική πλατφόρµα Farmall, το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C προσφέρει επιδόσεις που θυµίζουν εκείνες των πετρελαιοκίνητων µικρών µοντέλων της εταιρείας, µε µέσο χρόνο λειτουργίας 4 ωρών και γρήγορη επαναφόρτιση.

H Case IH παρουσίασε το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C µε στόχο να µειώσει το λειτουργικό κόστος χωρίς όµως να θυσιάζεται η απόδοση, η οποία είναι παρόµοια µε εκείνη ενός πετρελαιοκίνητου µοντέλου αυτής της κλίµακας. Πρόκειται για ένα ευπροσάρµοστο, παντός τύπου, έξυπνο τρακτέρ µε πλήρως ηλεκτροκίνητο σύστηµα µετάδοσης κίνησης που διαθέτει κινητήρα 74 ίππων, τετρακίνηση και µέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 40 χλµ/ώρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας µηδενικών εκποµπών ρύπων αποδίδει µέγιστη ροπή 320 Nm. Είναι εξοπλισµένο µε πίσω PTO δύο ταχυτήτων, κοτσαδόρο 3 σηµείων, πολλαπλά πίσω τηλεχειριστήρια και βαλβίδες µεσαίας τοποθέτησης. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως φορητή γεννήτρια, παρέχοντας ισχύ όπου χρειάζεται µε βολικές ηλεκτρικές πρίζες 110/220V. Τα προηγµένα χαρακτηριστικά αυτοµατισµού είναι το σήµα κατατεθέν του Farmall 75C Electric.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Αύξηση ικανοτήτων και απλούστευση της εργασίας υπόσχονται τα νέα Avant 855i

Με την ίδια ανυψωτική ικανότητα και το ίδιο ύψος με το ισχυρότερο μοντέλο (860i) της σειράς Avant 800, το νέο 855i διαφέρει στο ότι είναι ένας απλούστερος φορτωτής μονής ταχύτητας, ενώ μοιράζεται το μοτέρ Kohler KDI και άλλα μέρη με το κορυφαίο μοντέλο 860i.

Όλα τα νέα τρακτέρ της Landini στην EIMA 2024 γιορτάζοντας 140 χρόνια ιστορίας

Το 2024 έχει μια ιδιαίτερη συμβολικότητα για την εταιρεία με έδρα το Fabbrico, αφού το σημαντικό ορόσημο 140 χρόνων ιστορία συμπίπτει και με τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου στην Campagnola Emilia, το οποίο παράγει από τις αρχές του έτους τα κιβώτια ταχυτήτων της Argo Tractors, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν σε άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής της ιταλικής φίρμας.