Στο χωράφι με το άροτρο Amazone Tyrok 400V 6+1

Κοινοποίηση:

Το ηµι-αναρτώµενο και αναστρεφόµενο άροτρο Tyrok της Amazone, µε τα νέα σώµατα STW35, έφτασε στα όριά του σε ένα µόνο σύνολο συνθηκών. Τόσο ο χειρισµός του όµως όσο και η λειτουργία του ήταν εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή µε το ηµι-αναρτώµενο άροτρο της Amazone. Τώρα όµως έχει προστεθεί µια έκδοση µε έξι υνιά, ενώ η έκδοση µε εννέα παραµένει η µεγαλύτερη. Ας γνωρίσουµε λοιπόν τον υποψήφιο για δοκιµή, τον οποίο χρησιµοποιήσαµε όλο το περασµένο φθινόπωρο – ένα Tyrok 400 6+1 V µε υδραυλικό σύστηµα ρύθµισης πλάτους vari-width, ένα βιδωµένο επιπλέον σετ σωµάτων και τις νέες πλάκες STW35.

Η Amazone λέει ότι αυτή η νέα πλάκα αναπτύχθηκε για µεσαία και βαριά εδάφη, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί καλά και σε πιο ελαφριά εδάφη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.