Το MF 6S.180 Dyna-VT της Massey Ferguson αναδείχθηκε Tractor of Spain 2024-25

Κοινοποίηση:

Σημαντική διάκριση για το MF 6S.180 Dyna-Vt της Massey Ferguson, παγκόσμιου εμπορικού σήματος της AGCO που έλαβε την βράβευση Tractor of Spain 2024-25 στην κατηγορία 101-200hp στα φετινά βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στην Escuela Tecnica Superior de Ingenieria Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (ETSIAAB) του Universidad Politécnica της Μαδρίτης στις 27 Σεπτεμβρίου.

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των βραβείων και η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς στα γεωργικά μηχανήματα, μαζί με την ψηφοφορία του κοινού, ανέδειξε το MF 6S.180 Dyna-VT ως Tractor of Spain 2024/25 στην κατηγορία 101-200hp.

«Όλοι στη Massey Ferguson είμαστε ενθουσιασμένοι που το MF 6S.180 Dyna-VT κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο, το οποίο αναδεικνύει τις επιδόσεις και τις δυνατότητες που διαθέτει η σειρά MF 6S», λέει ο Jérôme Aubrion, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. «Το MF 6S παρέχει ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών και επιλογών – που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο βραβευμένο MF 8S – για να εξασφαλίσει την άνεση, τον έλεγχο και τη συνδεσιμότητα, που χρειάζονται οι σύγχρονοι αγρότες για να διαπρέψουν στις εργασίες στο χωράφι» προσθέτει.

Συγκεντρωμένη απόδοση

Η σειρά MF 6S, με τα πέντε τετρακύλινδρα τρακτέρ, προσφέρει τη δύναμη και τη ροπή ενός μεγαλύτερου εξακύλινδρου (έως 200hp με EPM), διατηρώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου και συμπαγούς τρακτέρ.

Η κορυφαία επιλογή κιβωτίου ταχυτήτων σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνει απρόσκοπτη εναλλαγή ταχυτήτων από το Dyna-VT Super Eco – που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου επιτυγχάνοντας 40 χλμ/ώρα σε μόλις 1.450 στροφές ανά λεπτό – ή το φημισμένο Dyna-6 Super-Eco, ημι-αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με AutoDrive. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στις εγκαταστάσεις μας, τα δοκιμασμένα κιβώτια ταχυτήτων συνεργάζονται άψογα με τους κινητήρες AGCO Power, προσφέροντας έναν εξαιρετικά αποδοτικό και αποτελεσματικό συνδυασμό.

Κατασκευασμένα σε μεταξόνιο 2,67 μέτρων, οι συμπαγείς διαστάσεις της σειράς MF 6S καθιστούν τους γεωργικούς ελκυστήρες εξαιρετικά ευέλικτους, με ακτίνα στροφής μόλις 4,75 μέτρα – τη μικρότερη από κάθε άλλο ελκυστήρα 200 ίππων.

Ζυγίζοντας 400 κιλά λιγότερο από τα αντίστοιχα εξακύλινδρα, σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα, τα τρακτέρ προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία τους αναλογία ισχύος/βάρους. Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις με βέλτιστη οικονομία, τα τρακτέρ έχουν ελαφρύ πέλμα, συμβάλλοντας στην προστασία του εδάφους.

Τα μοντέλα της σειράς MF 6S είναι επίσης εξαιρετικά ισχυρά για το μέγεθός τους, ικανά να χειρίζονται βαριά φορτία με μικτό βάρος οχήματος έως και 12.500 kg. Το σημαντικό Μικτό Βάρος Συνδυασμού των 44,5t σημαίνει ότι μπορούν επίσης να μεταφέρουν με ασφάλεια και νόμιμα* βαριά φορτωμένα ρυμουλκούμενα. (* ανάλογα με τους τοπικούς οδικούς νόμους).

Με χωρητικότητα οπίσθιου συνδέσμου έως 9.600kg και ισχυρό υδραυλικό σύστημα έως 190 λίτρα/λεπτό στα μοντέλα Dyna-VT, οι ελκυστήρες θα χειριστούν με ευκολία ένα ευρύ φάσμα μεγάλων, σύγχρονων εργαλείων.

Η σειρά MF 6S είναι εξοπλισμένη με νέα εργονομία, εμπνευσμένη από το MF 8S, όπου όλες οι κύριες λειτουργίες του τρακτέρ εκτελούνται από ένα ενιαίο νέο χειριστήριο Multipad, συμβατό με ISOBUS και μέσω της επιλογής του πολυλειτουργικού joystick, που προσφέρει απλό και βολικό έλεγχο του προαιρετικού φορτωτή ή του εμπρόσθιου συνδέσμου.

Αυτοί οι ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι ελκυστήρες διατίθενται με μια επιλογή προδιαγραφών – Essential, Panoramic, Efficient και Exclusive. Μαζί με τη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων επιλογών, το πλήρες πακέτο τεχνολογιών MF και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένου του κέντρου εξατομίκευσης MF By You που προσφέρει μια τεράστια επιλογή εργοστασιακού εξοπλισμού) επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τρακτέρ να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να προσαρμόσουν το τρακτέρ και το επίπεδο της επένδυσής τους στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Σχετικά με την AGCO

Η AGCO (NYSE: AGCO) είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γεωργικών μηχανημάτων και τεχνολογίας ακριβείας. Η AGCO προσφέρει αξία στους αγρότες και τους πελάτες της μέσω του διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου εμπορικών σημάτων της, συμπεριλαμβανομένων βασικών εμπορικών σημάτων όπως τα Fendt®, GSI®, Massey Ferguson®, PTx και Valtra®. Η πλήρης σειρά εξοπλισμού, οι έξυπνες λύσεις και οι υπηρεσίες της AGCO βοηθούν τους αγρότες να προσφέρουν βιώσιμα αγροτικά προϊόντα στον κόσμο μας. Η AGCO ιδρύθηκε το 1990 και έχει έδρα το Duluth της Georgia, ΗΠΑ, με καθαρές πωλήσεις περίπου 14,4 δισεκατομμυρίων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο επίκεντρο του ανανεωμένου φορτηγού Freightliner Cascadia

απόδοση Ηλίας Ανδρεάκης Με έμφαση στην ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την εξοικονόμηση καυσίμων κυκλοφορούν τα φορτηγά πέμπτης γενιάς Freightliner Cascadia της Daimler Truck North America.

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.

Με έξι εκδόσεις, τεχνολογία και άνεση η σειρά MF3 των ειδικών Massey Ferguson

Από την γκάμα της εταιρείας δε λείπουν τα εξειδικευμένα τρακτέρ, με την κατασκευάστρια να προσφέρει μια πολύ πλούσια σειρά ειδικά για εργασίες σε αμπελώνες, θερμοκήπια και στενά επικλινή εδάφη.