Ό,τι πρέπει για τα επικλινή εδάφη το δενδροκομικό Ferrari Draco 85 Dualsteer

Κοινοποίηση:

Με υπόσχεση την απρόσκοπτη λειτουργία στα εδάφη µε απότοµη κλίση, το Draco 85 Dualsteer της Ferrari κυκλοφορεί ως µία ιδανική πρόταση για οπωρώνες και αµπελώνες ειδικά σε ορεινές περιοχές και µικρά κτήµατα που η δυνατότητα ελιγµών είναι περιορισµένη.

To Ferrari Draco 85 Dualsteer είναι ένα χαμηλό και συμπαγές τρακτέρ που εύκολα μπορεί να ελίσσεται σε θερμοκήπια, ελαιώνες, οπωρώνες και αμπέλια, ακόμα και σε επικληνή αγροτεμάχια. Ο νέος σχεδιασμός με συμπαγές καπό το οποίο είναι και 8 εκατοστά χαμηλότερο, υπόσχεται μεγαλύτερη ορατότητα.

Διατίθεται με special cab χαμηλού προφίλ Κατηγορίας 4 δηλαδή με τις ασφαλέστερες προδιαγραφές υποπίεσης και φίλτρα ενεργού άνθρακα «Compact Pro» (προαιρετική) εγγυάται πλήρη προστασία του χειριστή. Το μοντέλο εξοπλίζεται με τουρμπάτο τετρακύλινδρο κινητήρα Kohler KDI 2504 TCR ισχύος 55,4 kW/75,3 ίππων ο οποίος τηρεί τις προδιαγραφές ρύπων Stage V. Οι σ.α.λ.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί

το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Περισσότερος αυτοματισμός για τις χορτοδετικές FixBale 500 και RV5200 Plus της Vicon

Η διαχείριση των εργαλείων του τρακτέρ (TIM), η ανίχνευση της υγρασίας και η δυνατότητα δεσίματος του δεματιού με τη χρήση φιλμ, αντί για δίχτυ, είναι μερικές από τις αναβαθμίσεις των χορτοδετικών που εισάγει η Vicon.