John Deere 6M: Πρώτες πληροφορίες εν αναμονή 17 νέων μοντέλων στις 25 Ιουνίου

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η John Deere προγραμματίζει την επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων 6M στις 25 Ιουνίου 2024, ωστόσο το profi ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ένα από τα μοντέλα που αναμένονται.

Η μεγάλη παρουσία της John Deere στην βρετανική έκθεση μηχανημάτων Cereals έκρυβε μια έκπληξη, την παρουσίαση της διευρυμένης σειράς 6M, που η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει πλήρως στις 25 Ιουνίου. Ένα από τα μοντέλα που εκτέθηκαν ήταν το 6M 185.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Οι πληροφορίες που είναι ήδη γνωστές αναφέρονται σε μια αναβαθμισμένη σειρά, η οποία θα εκτείνεται σε 17 μοντέλα από 95 έως και 275 ίππους και αυτό σημαίνει πως η εταιρεία στοχεύει πράγματι στη διεύρυνση της σειράς, ειδικά στην κατηγορία μεσαίας ισχύος.

Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται προαιρετικά με το κιβώτιο ταχυτήτων John Deere AutoPowr CVT (50 χλμ./ώρα), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αυτή τη σειρά. Παράλληλα, τα τρακτέρ θα μπορούν να εξοπλιστούν με τα κιβώτια ταχυτήτων PowrQuad, AutoQuad και CommandQuad. Συνολικά, για τη σειρά 6M θα διατίθεται μια απλοποιημένη εκδοχή του CommandArm.

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με τις λεπτές γωνιακές κολώνες που τοποθετούνται επίσης σε μεγαλύτερες σειρές και θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Η νέα σειρά 6M δίνει στους πελάτες την ευκαιρία να εξοπλίσουν ένα τρακτέρ που προηγουμένως θεωρούνταν βασικό όχημα με σύγχρονες λειτουργίες, με την οθόνη G5 να είναι και αυτή διαθέσιμη στη λίστα των προαιρετικών επιλογών.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι ο αντιστρεπτός ανεμιστήρας, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης στις μεγαλύτερες κατηγορίες ισχύος και στο 6R. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2025.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.