Αναβαθμίσεις στα Magnum της Case IH και νέα τεχνολογία στις ερπύστριες

Κοινοποίηση:

του Βασίλη Σοφού

Η Case IH εισέρχεται στην επόμενη εποχή ισχύος και αποδοτικότητας με τα κορυφαία μοντέλα Magnum MY25. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις, που παρουσιάστηκαν στο Commodity Classic, βασίζονται στην κληρονομιά του Magnum ως τρακτέρ επιλογής για περισσότερα από 37 χρόνια. Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και τη τεχνολογία ερπυστριών επόμενου επιπέδου για το Steiger Quadtrac και τεχνολογικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε παραγωγού. Οι κορυφαίες αναβαθμίσεις των τρακτέρ MY25 Magnum έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα.

Η υψηλότερη ιπποδύναμη στα MY25 Magnum -από το 265 έως το 405-βοηθά τους χειριστές να ολοκληρώνουν αποτελεσματικά τις εργασίες τους χειριζόμενοι μεγαλύτερα εργαλεία, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ακρίβεια από πέρασμα σε πέρασμα μέσω του αυτοματοποιημένου ελέγχου ταχύτητας και διεύθυνσης.

«Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στις ισχυρές ρίζες του Magnum ως το πιο αξιόπιστο τρακτέρ στην επιχείρηση», λέει ο Morgen Dietrich, επικεφαλής του τμήματος τρακτέρ στην Case IH. «Η ισχύς, η τεχνολογία και η ποιότητα καθορίζουν την επόμενη γενιά Magnum και σκοπίμως συνδυάσαμε ολοκληρωμένη τεχνολογία μέσα στα τρακτέρ, για να εξαλείψουμε την ταλαιπωρία της αγοράς μεμονωμένων τεχνολογικών εξαρτημάτων». Η Dietrich εξηγεί ότι το νέο μοντέλο Magnum 355 θα φέρει από το βασικό εξοπλισμό το κιβώτιο ταχυτήτων 21 σχέσεων PowerDrive, το οποίο βασίζεται σε μελλοντικές δυνατότητες αυτονομίας με λειτουργία φρένου για συμπλέκτη.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

Οι λύσεις για τα τρακτέρ της Case IH δεν σταματούν με τα νέα MY25 Magnum. Η Case IH συνεχίζει να θέτει τον πήχη στην τεχνολογία ερπυστριοφόρων με την πρόσφατη παρουσίαση της ανάρτησης Quadtrac Heavy-Duty Suspension (HDS) για Steiger. Κατασκευασμένη με μια νέα σχεδίαση ανάρτησης ερπύστριας, η HDS αυξάνει την άνεση του χειριστή και την ανθεκτικότητα του μηχανήματος μειώνοντας σημαντικά τους κραδασμούς, ενώ παράλληλα αυξάνει την παραγωγικότητα με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

«Από τα Farmall μέχρι τα Magnum και τα Steigers, συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά του χαρτοφυλακίου των τρακτέρ μας με την απελευθέρωση νέων επιλογών και στοχευμένων λύσεων για το ευρύ φάσμα των πελατών μας», λέει ο Dietrich. «Το χαρτοφυλάκιο τρακτέρ μας, το οποίο κυμαίνεται από 25 έως 715 ίππους, αποδεικνύει τη δέσμευση της Case IH να προσφέρει λύσεις σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Εκτείνεται από τα τρακτέρ και τη συγκομιδή μέχρι τις καλλιεργητικές μηχανές, την κατεργασία εδάφους και την τεχνολογία».

Για τους παραγωγούς που επιθυμούν να προσθέσουν τεχνολογία στον υπάρχοντα στόλο τους, η Case IH μιλάει επίσης για τις λύσεις aftermarket στο Commodity Classic. Η τηλεματική εισαγωγικού επιπέδου της Case IH προσφέρει οφέλη σε μια επιχείρηση μέσω της παρακολούθησης και της εξ αποστάσεως επισκόπησης μηχανημάτων. Οι ιδιοκτήτες θα λάβουν πενταετή συνδρομή στο AFS Connect, εγκαθιστώντας το έξτρα κιτ.

Επιπλέον, οι καλλιεργητές μπορούν να προσθέσουν το κιτ Pro 1200 Guidance για να ενεργοποιήσουν τη μεταφορά δεδομένων καθοδήγησης, γεωπονικών και τηλεματικής από παλαιότερα τρακτέρ μέσω του AFS Connect. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης της οθόνης με τα άλλα μηχανήματα του στόλου τους, απλοποιώντας την εκπαίδευση και τη διαχείριση των χειριστών.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών

Σχεδιασμένη από τους αγρότες και για τους αγρότες, η νέα σειρά Case IH Quantum V/F

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών.

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.