Απλή, μοντέρνα και αξιόπιστη η νέα σειρά MF 4700 M της Massey Ferguson

Κοινοποίηση:

Η Massey Ferguson και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκης προσφέρουν τη νέα σειρά MF 4700 M, μια σειρά απλών, μοντέρνων και αξιόπιστων τρακτέρ υψηλής απόδοσης, βαρέος τύπου, που παρέχουν εξαιρετική απόδοση σε κάθε τύπο αγρότη οπουδήποτε στον κόσμο.

Για το νέο και απλό σχεδιασμό τους, την κατασκευή τους σε εργοστάσια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλα τα σημεία της γης, καθώς για τη νέα επιλογή κιβωτίου ταχυτήτων, αποδοτικής μετάδοσης κίνησης και υψηλού επιπέδου άνεσης διακρίνεται η νέα σειρά τρακτέρ MF 4700 M, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση με χαμηλό κόστος.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς:

• Πλατφόρμα και έκδοση καμπίνας, 82 έως 100 ίππων

• 3-κύλινδροι κινητήρες AGCO Power, 3,3 λίτρων, Stage V με το βραβευμένο σύστημα όλα σε ένα (All-in-One)

• Νέα και οικονομικά αποδοτική μετάδοση κίνησης: 12 x 12 συγχρονιζέ μετάδοση κίνησης με δύο γκρουπ ταχυτήτων ή το ολοκαίνουργιο κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-2 χωρίς καθόλου συμπλέκτη με 24 εμπρός και 24 όπισθεν σχέσεις

• Απλή και αξιόπιστη λειτουργία, πρακτικός σχεδιασμός που κάνει το χειρισμό. απόλαυση, σε ένα εξαιρετικό και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας

Βασικές λειτουργίες

• Υδραυλική παροχή αντλίας μέχρι και 65 l/min

• Ανυψωτική ικανότητα υδραυλικών 3 τόνους με ηλεκτρονικό έλεγχο

• ∆ύο υδραυλικά χειριστήρια στο βασικό εξοπλισμό (ένα τρίτο χειριστήριο διατίθεται προαι- ρετικά)

• Επιλογή δυναμοδότη (PTO) προαιρετικά: 540/540E/1000

• Εύκολη πρόσβαση καμπίνας και ευρύχωρη πλατφόρμα.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας – ∆ιανομέας στην Ελλάδα για την Massey Ferguson είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (τηλ.: 210/3483300), παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων, πλήρη τεχνική υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς και γνήσια ανταλλακτικά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση και λειτουργικότητα δίνουν το βραβείο Red Dot Design στη νέα Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερεις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Το AT450X των Bobcat και Agtonomy είναι ηλεκτρικό και αυτόνομο στον αμπελώνα

Το αρθρωτό μηχάνημα τροφοδοτείται από αντικαταστάσιμες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται χωρίς διακοπές φόρτισης, με την Bobcat να ισχυρίζεται ότι ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να φτάσει τις 10 ώρες ανά μπαταρία.