Αναβαθμισμένη γκάμα Case IH Puma με νέα κιβώτια ταχυτήτων

Κοινοποίηση:

H Case IH κυκλοφoρεί την πλήρη σειρά των τρακτέρ Puma AFS Connect CVXDrive 185-260 και Multicontroller 185-220 µε powershift και µακρύ µεταξόνιο. Τα µοντέλα κατασκευάζονται στη µονάδα St Valentin της Αυστρίας και διαθέτουν µεγαλύτερη, πιο αθόρυβη καµπίνα, προσαρµόσιµες λειτουργίες, ενσωµατωµένη τηλεµατική AFS Connect και µεγαλύτερη ισχύ. Ναυαρχίδα το Puma AFS Connect 260 CVXDrive.

Οι βελτιώσεις της καµπίνας βρίσκονται στο επίκεντρο των αναβαθµίσεων µαζί µε τα σύγχρονα συστήµατα διαχείρισης και άνεσης στη νέα, πλήρη γκάµα των µοντέλων Puma, εκ των οποίων τα πέντε έκδοσης µε κιβώτιο CVXDrive και τα τρία µε σύστηµα Multicontroller.

Εκτός από την καθιερωµένη πλέον σχεδίαση του εµπρόσθιου τµήµατος µε τον βελτιωµένο φωτισµό, µία από τις πιο ορατές αλλαγές στα νέα τρακτέρ Puma AFS Connect είναι ο νέος σχεδιασµός της καµπίνας. Αυτή παρέχει 8% περισσότερο όγκο, προσφέροντας στον χειριστή περισσότερο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια και πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους.

Μία από τις πιο σηµαντικές αναβαθµίσεις είναι τα µειωµένα επίπεδα εσωτερικού θορύβου -στα 66 ντεσιµπέλ είναι από τα χαµηλότερα στον τοµέα- που συνδυάζονται µε ένα εσωτερικό που διαθέτει premium επενδύσεις επιπέδου αυτοκινήτου. Υπάρχει 11% µεγαλύτερη επιφάνεια γυαλιού για βελτιωµένη ορατότητα και ασφάλεια, καθώς και ένας υαλοκαθαριστήρας που παρέχει κάλυψη έως και 240°.

Υποβραχίονο Multicontroller για περισσότερες λειτουργίες

Για να συνδυαστεί η άνεση µε τον έλεγχο, ένα νέο υποβραχιόνιο Multicontroller τόσο στα µοντέλα Multicontroller (µε 19-τάχυτο PowerDrive full powershift) όσο και στα µοντέλα CVXDrive (µε CVX, συνεχώς µεταβαλλόµενων σχέσεων κιβώτιο ταχυτήτων) ενσωµατώνονται τώρα περισσότερες λειτουργίες, πολλές από τις οποίες µπορούν να προσαρµοστούν. Σε αυτές ανήκει ένας επιλογέα µε περιστροφή και πάτηµα που µπορεί να χρησιµοποιηθεί, αν προτιµάται, ως εναλλακτική λύση αντί για το σάρωµα της νέας οθόνης αφής 12 ιντσών AFS Pro 1200 για την πλοήγηση στην οθόνη και την επιλογή λειτουργιών.

Μέσω του τερµατικού, µπορούν να ρυθµιστούν οι αποκρίσεις του κιβωτίου ταχυτήτων CVX και της ανάρτησης του µπροστινού άξονα και να οριστούν αποµακρυσµένα κουµπιά βαλβίδων µε LED ανάλογα µε τις προτιµήσεις. Ο χειρισµός του AFS 1200 συµπληρώνεται από κουµπιά γρήγορης πρόσβασης µε πλήκτρα άµεσης πρόσβασης.

Τα µηχανήµατα της Case IH διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 210/3408800)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Επένδυση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ από τη CNH στο Βέλγιο για τη CR11

Η υπερσύγχρονη αλωνιστική CR11 αλλά και υπόλοιπα μηχανήματα του κλάδου θα κατασκευάζονται σε νέες εγκαταστάσεις στο Βέλγιο, εκεί όπου θα βρίσκεται όμως και ένα τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου.