Οδηγώντας το νέο Claas Xerion, το πιο δυνατό τρακτέρ που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:

Με τέσσερις ερπύστριες, άνω των 650 ίππων, αρθρωτό πλαίσιο…Ιδού το νέο και µεγαλύτερο Xerion. Πήραµε στα χέρια µας το µοντέλο 12.650 προπαραγωγής και σας παρουσιάζουµε τις επιδόσεις του µεγαλύτερου τρακτέρ που κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

H ανάπτυξη του νέου Xerion ξεκίνησε το 2017 όταν η Claas πραγµατοποίησε µια παγκόσµια έρευνα. Οι αγρότες που ρωτήθηκαν αποκάλυψαν ότι θέλουν οπωσδήποτε µια έκδοση µε ερπύστριες καθώς και ένα µοντέλο µε τροχούς, όχι µόνο για να επιτυγχάνουν χαµηλή πίεση εδάφους κατά τη σπορά, αλλά και να έχουν περισσότερη ελκτική δύναµη στο έδαφος κατά την καλλιέργεια.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Με μεταβαλλόμενο κιβώτιο και 5 ολοκαίνουργια μοντέλα λανσάρεται η σειρά Deutz-Fahr 6 TTV

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καμπίνας και πέντε ολοκαίνουργια μοντέλα περιελάμβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων που εξοπλίζεται με τους δοκιμασμένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.

Ιδανική για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα η σειρά Keyline από τη Deutz-Fahr με 75 έως 106 ίππους

Με ένα πακέτο βασικών αλλά λειτουργικών χαρακτηριστικών, τα μοντέλα Keyline 5 είναι τα ιδανικά τρακτέρ για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα, στην αυλή ή ως δεύτερο τρακτέρ για ελαφρές εργασίες σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.