Οδηγώντας το νέο Claas Xerion, το πιο δυνατό τρακτέρ που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:

Με τέσσερις ερπύστριες, άνω των 650 ίππων, αρθρωτό πλαίσιο…Ιδού το νέο και µεγαλύτερο Xerion. Πήραµε στα χέρια µας το µοντέλο 12.650 προπαραγωγής και σας παρουσιάζουµε τις επιδόσεις του µεγαλύτερου τρακτέρ που κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

H ανάπτυξη του νέου Xerion ξεκίνησε το 2017 όταν η Claas πραγµατοποίησε µια παγκόσµια έρευνα. Οι αγρότες που ρωτήθηκαν αποκάλυψαν ότι θέλουν οπωσδήποτε µια έκδοση µε ερπύστριες καθώς και ένα µοντέλο µε τροχούς, όχι µόνο για να επιτυγχάνουν χαµηλή πίεση εδάφους κατά τη σπορά, αλλά και να έχουν περισσότερη ελκτική δύναµη στο έδαφος κατά την καλλιέργεια.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.