Οδηγώντας το νέο Claas Xerion, το πιο δυνατό τρακτέρ που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:

Με τέσσερις ερπύστριες, άνω των 650 ίππων, αρθρωτό πλαίσιο…Ιδού το νέο και µεγαλύτερο Xerion. Πήραµε στα χέρια µας το µοντέλο 12.650 προπαραγωγής και σας παρουσιάζουµε τις επιδόσεις του µεγαλύτερου τρακτέρ που κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

H ανάπτυξη του νέου Xerion ξεκίνησε το 2017 όταν η Claas πραγµατοποίησε µια παγκόσµια έρευνα. Οι αγρότες που ρωτήθηκαν αποκάλυψαν ότι θέλουν οπωσδήποτε µια έκδοση µε ερπύστριες καθώς και ένα µοντέλο µε τροχούς, όχι µόνο για να επιτυγχάνουν χαµηλή πίεση εδάφους κατά τη σπορά, αλλά και να έχουν περισσότερη ελκτική δύναµη στο έδαφος κατά την καλλιέργεια.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Η Kubota αποκαλύπτει το Agri Concept στην έκθεση CES 2024 του Λας Βέγκας

Η Kubota στην πρόσφατη CES 2024 στο Λας Βέγκας βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το μακροπρόθεσμο όραμά της «GMB2030». Το νέο όχημα Agri Concept αποτελεί μέρος του μέλλοντος της γεωργίας που οραματίζεται η Kubota, η οποία φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας στην ευρωπαϊκή αγορά.