Στο top 50 των εφευρέσεων το New Holland T7 Methane Power LNG

Κοινοποίηση:

Στη λίστα των 50 µεγαλύτερων εφευρέσεων του 2023 στην παγκοσµίως διάσηµη λίστα του οµίλου TIME βρέθηκε το τρακτέρ T7 Methane Power LNG που αξιοποιεί ως καύσιµο το υγροποιηµένο φυσικό αέριο.

Tο τρακτέρ T7 Methane Power LNG της New Holland κέρδισε Ειδική Μνεία στην παγκοσµίως διάσηµη λίστα καλύτερων εφευρέσεων του TIME στην έκδοση του 2023 https://time.com/collection/best-inventions-2023/6327161/t7-methane-power-lngtractor/. Η φετινή λίστα ειδικών αναφορών περιλάµβανε 50 εφευρέσεις που αναγνωρίζονται για τη µοναδική τους επίδραση. Ο Carlo Lambro, Πρόεδρος της µάρκας New Holland, δήλωσε: «Είναι τιµή να λαµβάνουµε µια τέτοια αναγνώριση από το TIME, µια έκδοση µε µια αξιόλογη κληρονοµιά στη δηµοσιογραφία.

Αυτή η αναφορά αντικατοπτρίζει τη µακροχρόνια δέσµευση της New Holland για τη βιωσιµότητα και τον ηγετικό µας ρόλο στον αγροτικό τοµέα. Αυτό το βραβείο αποτελεί ορόσηµο για την εταιρεία, γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν τόσο σκληρά για να επιτύχουν τέτοια απίστευτα αποτελέσµατα». Το φυσικό αέριο, και ιδιαίτερα το βιοµεθάνιο, είναι επί του παρόντος οι ιδανικές λύσεις για την εγγύηση της απόδοσης της µηχανής υψηλότερης ιπποδύναµης, ενώ παράλληλα µειώνονται οι εκποµπές ρύπων και µειώνεται το κόστος λειτουργίας.

Το τρακτέρ T7 Methane Power LNG (Liquefied Natural Gas) της New Holland είναι η τελευταία εξέλιξη στην προσφορά τρακτέρ Methane Power της φίρµας. Προσφέρει στους αγρότες απαράµιλλη απόδοση για ένα τρακτέρ εναλλακτικού καυσίµου, ενώ παράλληλα ενισχύει τη συνολική βιωσιµότητα του αγροκτήµατος. Με τη λύση ισχύος LNG, αυτό το τρακτέρ υπερδιπλασιάζει την ικανότητα αυτονοµίας της τρέχουσας σειράς µε µεθάνιο: η χρήση υγροποιηµένου µεθανίου παρέχει τέσσερις φορές περισσότερη χωρητικότητα αποθήκευσης καυσίµου σε σύγκριση µε το συµπιεσµένο αέριο (CNG).

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Δύο νέες προσθήκες στη σειρά φορτωτών 270 της JCB με αναβάθμιση στον κινητήρα

Τα δύο μοντέλα, τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα αντίστοιχα, είναι τα νέα ευέλικτα μοντέλα της βρετανικής φίρμας, που φέρουν όμως και καλά αποτελέσματα στις μετρήσεις οικονομίας και ευκολίας χειρισμών.