Νέα μοντέλα CL και N Quantum της Case IH για δενδροκαλλιέργειες και ειδικές εφαρμογές

Κοινοποίηση:

Τα µοντέλα Quantum V για αµπελώνες και Quantum F για φρούτα υποδέχονται τα νέα τρακτέρ Quantum CL για αροτραίες καλλιέργειες και Quantum N για στενές καλλιέργειες, µε αναβαθµίσεις στην καµπίνα, τον κινητήρα, το υδραυλικό σύστηµα και το κιβώτιο ταχυτήτων.

H Case IH παρουσίασε τα νέα µοντέλα CL και N Quantum, που προστέθηκαν στις ανανεωµένες εκδόσεις V και F της σειράς εξειδικευµένων τρακτέρ Quantum για το 2024.

Με τέσσερα µοντέλα το καθένα διαθέσιµο µε πέντε αποδόσεις ισχύος, τα Quantum είναι ριζικά διαφορετικά από τους προκατόχους τους, µε περισσότερο από το 70% των εξαρτηµάτων τους να έχουν αναπτυχθεί εκ νέου, καλύπτοντας βασικούς τοµείς όπως η καµπίνα, ο κινητήρας, τα υδραυλικά και το κιβώτιο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών

Σχεδιασμένη από τους αγρότες και για τους αγρότες, η νέα σειρά Case IH Quantum V/F

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών.