Νέα μοντέλα CL και N Quantum της Case IH για δενδροκαλλιέργειες και ειδικές εφαρμογές

Κοινοποίηση:

Τα µοντέλα Quantum V για αµπελώνες και Quantum F για φρούτα υποδέχονται τα νέα τρακτέρ Quantum CL για αροτραίες καλλιέργειες και Quantum N για στενές καλλιέργειες, µε αναβαθµίσεις στην καµπίνα, τον κινητήρα, το υδραυλικό σύστηµα και το κιβώτιο ταχυτήτων.

H Case IH παρουσίασε τα νέα µοντέλα CL και N Quantum, που προστέθηκαν στις ανανεωµένες εκδόσεις V και F της σειράς εξειδικευµένων τρακτέρ Quantum για το 2024.

Με τέσσερα µοντέλα το καθένα διαθέσιµο µε πέντε αποδόσεις ισχύος, τα Quantum είναι ριζικά διαφορετικά από τους προκατόχους τους, µε περισσότερο από το 70% των εξαρτηµάτων τους να έχουν αναπτυχθεί εκ νέου, καλύπτοντας βασικούς τοµείς όπως η καµπίνα, ο κινητήρας, τα υδραυλικά και το κιβώτιο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Lamborghini Spark R με 3 μοντέλα έως 143 ίππους

Με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, αντλία 120 λ./λ. και ισχυρά pto, η Lamborghini φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αναφορικά με τον εξοπλισμό που «κάνει τη διαφορά» στην κατηγορία τρακτέρ των 120 έως 143 ίππων.

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών