Νέα μοντέλα CL και N Quantum της Case IH για δενδροκαλλιέργειες και ειδικές εφαρμογές

Κοινοποίηση:

Τα µοντέλα Quantum V για αµπελώνες και Quantum F για φρούτα υποδέχονται τα νέα τρακτέρ Quantum CL για αροτραίες καλλιέργειες και Quantum N για στενές καλλιέργειες, µε αναβαθµίσεις στην καµπίνα, τον κινητήρα, το υδραυλικό σύστηµα και το κιβώτιο ταχυτήτων.

H Case IH παρουσίασε τα νέα µοντέλα CL και N Quantum, που προστέθηκαν στις ανανεωµένες εκδόσεις V και F της σειράς εξειδικευµένων τρακτέρ Quantum για το 2024.

Με τέσσερα µοντέλα το καθένα διαθέσιµο µε πέντε αποδόσεις ισχύος, τα Quantum είναι ριζικά διαφορετικά από τους προκατόχους τους, µε περισσότερο από το 70% των εξαρτηµάτων τους να έχουν αναπτυχθεί εκ νέου, καλύπτοντας βασικούς τοµείς όπως η καµπίνα, ο κινητήρας, τα υδραυλικά και το κιβώτιο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Με πλήθος αυτοματοποιήσεων τα Fendt Rotana Combi στην έκδοση Profi του 2024

Η Fendt ανακοινώνει ότι η νέα γενιά χορτοδετικών Rotana Combi θα ενσωματώνουν σύντομα χαρακτηριστικά όπως ανάλυση υγρασίας και λειτουργία ζύγισης, ανεβαίνοντας σκαλί στα τεχνολογικά πακέτα που ήδη φέρουν τα μηχανήματα.

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη η νέα γενιά Quantum της Case

Στις σειρές Quantum V για αμπελώνες και Quantum F για δενδρώνες προστέθηκαν οι νέες σειρές Quantum CL για μικτές γραμμικές καλλιέργειες και Quantum N με τα στενά τρακτέρ, ενώ συνολικά η γκάμα αναβαθμίστηκε σε επίπεδο καμπίνας, κινητήρων, κιβωτίου και υδραυλικών.

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.