Ψεκασμός με drone DJI Agras T50 σε ελαιώνες της Κρήτης

Κοινοποίηση:

Στο νέο μοντέλο έχει αυξηθεί το φορτίο ψεκασμού από 30 σε 40 λίτρα και το φορτίο λιπάσματος από 40 σε 50 κιλά, συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο που διέθετε στην Ελλάδα η Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης ΑΕ.Αυτό κατορθώνεται με το νέο σύστημα προώθησης διπλού ρότορα σε κάθε βραχίονα.

Οι παραδόσεις του καινούριου drone DJI Agras T50 σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από την Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης ΑΕ, συνεχίζονται χωρίς σταματημό. Για παράδειγμα στην Κρήτη, oι καλλιεργητές ελιάς και αβοκάντο, Παναγιώτης και Στέλιος Τζερανάκης (φωτό), εμπιστεύτηκαν τον εξοπλισμό της DJI Agras, ο οποίος είναι ιδανικός και για τα επικλινή εδάφη, προσφέροντας ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, με μηδενικές απώλειες.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο αντιπρόσωπος της Agrotech, Agro Center Ραμπαλάκος. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο drone είναι τα εξής:

• 50-500mm µέγεθος σταγονιδίων.

• 2-4 φυγοκεντρικοί ψεκαστήρες.

• 1500 κιλά/ώρα λίπασµα.

• 4 ραντάρ εµποδίων.

• ∆ιόφθαλµη όραση για ανίχνευση εµποδίων 360°

• Χαρτογράφηση 130 στρεµµάτων µεγάλων καλλιεργειών σε 10 λεπτά ακόµα και σε κλίση έως 20°

• Χαρτογράφηση 50 στρεµµάτων δενδροκαλλιεργειών σε 10 λεπτά ακόµα και σε κλίση έως 20°

• Οθόνη 7 ιντσών υψηλής φωτεινότητας και επεξεργαστής 8 core

• DJI Relay ενισχυτής σήµατος για ψεκασµό σε βουνά

• Επιπλέον κεραία RTK για την τρισδιάστατη χαρτογράφηση των αγροτεµαχίων.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί

το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Με υποδειγματικό τρόπο στον ψεκασμό του αμπελιού το αυτόνομο Yanmar YV01

Στην παραγωγή περισσότερων με περιβαλλοντική βιωσιμότητα και εξοικονόμηση πόρων στοχεύει το νέο ρομπότ της Yanmar, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και διασχίζει το έδαφος αφήνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού με φιλικότητα στο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

Μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Η P J CONDELLIS S.A., διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.