Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΚΑΓΕΜ, πρόεδρος η Δήμητρα Εμμανουηλίδου

Κοινοποίηση:

Την νέα σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου ανακοίνωσε η ΕΚΑΓΕΜ Ελλάδος , με την Δήμητρα Εμμανουηλίδου να αναβαθμίζει το ρόλο της και να αναλαμβάνει χρέη προέδρου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚΑΓΕΜ στόχος του νέου ΔΣ είναι η διευρυμένη συμμετοχή των μελών μέσω της δημιουργίας επιτροπών που θα ασχολούνται με τα εξειδικευμένα ζητήματα που απασχολούν της κατηγορίες μηχανημάτων της ένωσης και ως προτεραιότητα της έχει θέσει μια νέα συνεργατική μορφή διοίκησης.

Η ΕΚΑΓΕΜ με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να ενισχύσει την συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των μελών της, προσφέροντας πιο στοχευμένες λύσεις και δράσεις.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΕΚΑΓΕΜ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δήμητρα Εμμανουηλίδου

Α’ Αντιπρόεδρος: Ζαϊντούδης Βασίλης

Β’ Αντιπρόεδρος: Φωτιάδης Παναγιώτης

Γενικός Γραμματέας: Πρωτόπουλος Μάκης

Ταμίας: Χρηστίδης Απόστολος

Σύμβουλος: Γεωργαντή Σταυρούλα

Σύμβουλος: Αυσαρίδης Σίμος

Σύμβουλος: Ηλιάδης Δημήτριος

Σύμβουλος: Μανουηλίδου Ελένη

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ασύγκριτη η εμπειρία Landini REXperience στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή το REX 4

Το παγκόσμιο ταξίδι της Landini συνεχίζεται. Και το ταξίδι για την Ελλάδα ξεκίνησε από την πανέμορφη περιοχή του Πύργου Τριφυλίας και στο βραβευµένο οινοποιείο Panagiotopoulos Wines, που για πρώτη φορά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία Landini REXperience, κατά την οποία φιλοξενήθηκε η πλήρης γκάµα δενδροκοµικών τρακτέρ της Landini, και πρωταγωνίστησε το ολοκαίνουργιο Landini Rex Dynamic.