Αυτόνομη στο εξής η Överum με γκάμα σύγχρονων αρότρων μεγάλου πλάτους εργασίας

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Ο όμιλος CNH αποδέσμευσε την Överum, η οποία πέρασε στα χέρια της γερμανικής επενδυτικής εταιρείας Fair-Cap και στο εξής θα ονομάζεται Överum Industries AB.

Μετά την πώληση της επιχείρησης αρότρων Överum από την CNH στην επενδυτική εταιρεία Fair-Cap με έδρα το Μόναχο τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα με τη νέα επωνυμία Överum Industries AB. Η νέα εταιρεία θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να προμηθεύει άροτρα και ανταλλακτικά για το εμπορικό σήμα Överum, καθώς και για το εμπορικό σήμα της New Holland, αλλά αυτό θα γίνει μέσω μιας προσέγγισης ήπιας μετάβασης. Η Överum έχει στην γκάμα της άροτρα που διαθέτουν μεγάλο πλάτος εργασίας και υψηλή ευελιξία, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Επί του παρόντος, η Överum Industries ολοκληρώνει την αποδέσμευσή της από την CNH, ενώ παραμένει πλήρως λειτουργική για την ερχόμενη σεζόν 2024. Ως ανεξάρτητη εταιρεία πλέον, ως Överum Industries AB, θα συνεχίσει να έχει την έδρα της στη Σουηδία και να διατηρεί όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες στις ιστορικές εγκαταστάσεις της.

Μετάβαση προς την πλήρη ανεξαρτησία

Η Överum Industries και η CNH δεσμεύονται να διασφαλίσουν μια ήπια μετάβαση και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους αντιπροσώπους.
Οι έμποροι θα μπορούν να παραγγείλουν άροτρο New Holland, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της μάρκας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Μετά τη μεταβατική περίοδο, η Överum Industries θα επικεντρωθεί στην κατασκευή αρότρων με την επωνυμία Överum και Agrolux.

Τα ανταλλακτικά τόσο για τη New Holland όσο και για τη μάρκα Överum θα συνεχίσουν να παρέχονται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμφωνίες με την CNH και την Överum Industries. Παράλληλα, η Överum Industries δεσμεύεται να υποστηρίξει ολόκληρο το δίκτυο αντιπροσώπων με άροτρα, ανταλλακτικά και βοήθεια στα πλαίσια των υπηρεσιών after sales, προκειμένου να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να επιταχύνει τις επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της, για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πληροφορίες από World-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Bαθύτερη εργασία για ίδια δύναμης έλξης με Väderstad Marathon Edge 50/80

Η Väderstad παρουσιάζει το νέο στέλεχος 50/80 χλστ. Marathon Edge για τη σειρά καλλιεργητών της. Χάρη στο σχήμα του, το Marathon Edge έχει υψηλή ικανότητα αναζήτησης χώματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα τυπικό στέλεχος.