Βελτιωμένους αναρτώμενους καλλιεργητές Methys HDS λανσάρει η Sky Agriculture

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Για ρηχή ή εξαιρετικά ρηχή επεξεργασία, η Sky Agriculture διαθέτει τώρα στην γκάμα της και αναρτώμενες εκδόσεις των Methys HDS, ενώ στη λίστα βρίσκονται και τρεις νέοι τύποι κυλίνδρων.

Η Sky Agriculture επεκτείνει τη σειρά καλλιεργητών Methys HDS με δίσκους. Η επέκταση της γκάμας περιλαμβάνει την εισαγωγή τριών νέων τύπων κυλίνδρων, ενώ πλέον τα μοντέλα είναι διαθέσιμα και σε μικρότερες αναρτώμενες εκδόσεις. Η εταιρεία έχει αναπτύξει τα νέα αναρτώμενα μηχανήματα των 3, 4 και 5 μέτρων, με το μικρότερο να είναι τύπου σταθερού πλαισίου, ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα αναδιπλώνονται, για να επιτύχουν πλάτος μεταφοράς μικρότερο από 3 μ. Τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα για καλλιέργειες συντήρησης ή σε περιπτώσεις όπου είναι επιθυμητή η ρηχή ενσωμάτωση, όπως η καταστροφή των καλλιεργειών κάλυψης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το βέλτιστο βάθος εργασίας κυμαίνεται μεταξύ 4 και 7 εκατοστών, αν και ο σχεδιασμός των στοιχείων του δίσκου επιτρέπει βάθος εργασίας από 1 έως 12 εκατοστά. Νέοι κύλινδροι για το Methys Εκτός από τον κύλινδρο που είναι ήδη διαθέσιμος, υπάρχουν δύο νέοι διπλοί κύλινδροι, ο ένας τύπου κλωβού και ο άλλος τύπου U.

Η Sky Agriculture έχει προσθέσει τον διπλό κύλινδρο τύπου κλωβού για αποτελεσματική επανασυμπύκνωση σε ελαφρές εδαφικές συνθήκες, ενώ η κατασκευή του διπλού κυλίνδρου U λέγεται ότι προσφέρει καλή ισοπεδωτική ικανότητα σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών. Αυτά τα δύο έρχονται να προστεθούν στον υπάρχοντα πνευματικό κύλινδρο, ο οποίος βελτιώνει την επιφάνεια και θεωρείται ιδιαίτερα κατάλληλος για χρήση σε συνδυασμό με τον εφαρμοστή σπόρων που διατίθεται επίσης ως επιλογή.

Η ιδέα πίσω από την ανάπτυξη των νέων Methys HDS είναι να παρέχεται ταχεία κάλυψη του εδάφους με την ελάχιστη απαιτούμενη ισχύ, διότι όσο μικρότερο είναι το τρακτέρ και όσο μικρότερη είναι η έλξη που πρέπει να εφαρμοστεί, τόσο μικρότερη είναι η ζημιά που προκαλείται στο έδαφος. Για τη διατήρηση σταθερού και ομοιόμορφου βάθους σε όλο το πλάτος εργασίας, οι δύο σειρές δίσκων μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα, επιτρέποντας την απαιτούμενη ακρίβεια κατά την κατεργασία του εδάφους σε αυτά τα μικρά βάθη.

Πληροφοριές από Agriland

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα