Αναστρεφόμενα άροτρα Maschio UNICO S, M, L και XL με τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

Κοινοποίηση:

Η Maschio συνεχίζοντας μια μακροχρόνια παράδοση στη κατασκευή ιταλικών αρότρων παρουσιάζει την νέα σειρά αναστρεφόμενων μοντέλων UNICO S, M,L και XL ικανά να καλύψουν τις ανάγκες τρακτέρ από 80 -400 ίππους.

Η πρόσφατη μάλιστα προσθήκη είναι η δημιουργία αρότρου ικανού να δουλέψει εντός και εκτός αυλακιάς. Το best seller άροτρο της ιταλικής εταιρείας είναι το UNICO M με 4 αυλακωτήρες με δυνατότητα προσθήκης ενός πέμπτου στοιχείου για τρακτέρ από 120-200 ίππους.

Όλες οι εκδόσεις της σειράς UNICO M διαθέτουν αναρτόμενα άροτρα με επιλογή για μηχανική ρύθμιση των στοιχείων από 12-20 ίντσες ή με υδραυλική ρύθμιση VARIO για πλάτη από 12-22 ίντσες. Σύμφωνα με αυτό που ισχύει για πολλά άροτρα, η προστασία προκύπτει από βίδα ασφαλείας ή ένα αυτόματo σύστημα επαναφοράς με τη χρήση υδραυλικού συστήματος με άζωτο που ξεκινά από το τρακτέρ, χαρίζει οριζόντια και κάθετη κίνηση για να προστατεύει κάθε στοιχείο του αρότρου. Για καλύτερα αποτελέσματα ο χειριστής μπορεί να προσθέσει έξτρα υνιά (skimmers) η σχιστό φτερό για κατεργασία σε πιο δύσκολα εδάφη και σε περιπτώσεις που χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία. Στα ατού του νέου αρότρου συγκαταλέγεται και η προσθήκη αυτόματης μνήμης ώστε το άροτρο να ρυθμίζει αυτόματα το άνοιγμα σε κάθε περιστροφή.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ευθυγραμμιστεί άψογα η αυλακιά του αρότρου με τη ροδιά του τρακτέρ με τη χρήση μηχανικού η υδραυλικού συστήματος. Για τη σωστή ρύθμιση του βάθους και τη κίνηση του αρότρου στο χωράφι το MASCHIO UNICO διαθέτει ρόδα με φαρδύ λάστιχο και χρήση ανάρτησης για ομαλότερη κίνηση.

Η απόσταση μεταξύ των στοιχείων είναι 95 εκ. ,το άροτρο διαθέτει ενισχυμένη κοιλοδοκό με διαστάσεις 120Χ120 και έχει ύψος από το έδαφος 80 εκ. για καλύτερη αναστροφή του χώματος. Με την κατάλληλη ρύθμιση στο χωράφι και το σωστό στήσιμο του αρότρου με τα κατάλληλα αξεσουάρ το νέο UNICO οργώνει το έδαφος με εξαιρετική ευκολία μένοντας στη ροδιά χωρίς καν ο χρήστης να κάνει διορθώσεις στο χωράφι. Τα μηχανήματα Maschio διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα