Αναστρεφόμενα άροτρα Maschio UNICO S, M, L και XL με τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

Κοινοποίηση:

Η Maschio συνεχίζοντας μια μακροχρόνια παράδοση στη κατασκευή ιταλικών αρότρων παρουσιάζει την νέα σειρά αναστρεφόμενων μοντέλων UNICO S, M,L και XL ικανά να καλύψουν τις ανάγκες τρακτέρ από 80 -400 ίππους.

Η πρόσφατη μάλιστα προσθήκη είναι η δημιουργία αρότρου ικανού να δουλέψει εντός και εκτός αυλακιάς. Το best seller άροτρο της ιταλικής εταιρείας είναι το UNICO M με 4 αυλακωτήρες με δυνατότητα προσθήκης ενός πέμπτου στοιχείου για τρακτέρ από 120-200 ίππους.

Όλες οι εκδόσεις της σειράς UNICO M διαθέτουν αναρτόμενα άροτρα με επιλογή για μηχανική ρύθμιση των στοιχείων από 12-20 ίντσες ή με υδραυλική ρύθμιση VARIO για πλάτη από 12-22 ίντσες. Σύμφωνα με αυτό που ισχύει για πολλά άροτρα, η προστασία προκύπτει από βίδα ασφαλείας ή ένα αυτόματo σύστημα επαναφοράς με τη χρήση υδραυλικού συστήματος με άζωτο που ξεκινά από το τρακτέρ, χαρίζει οριζόντια και κάθετη κίνηση για να προστατεύει κάθε στοιχείο του αρότρου. Για καλύτερα αποτελέσματα ο χειριστής μπορεί να προσθέσει έξτρα υνιά (skimmers) η σχιστό φτερό για κατεργασία σε πιο δύσκολα εδάφη και σε περιπτώσεις που χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία. Στα ατού του νέου αρότρου συγκαταλέγεται και η προσθήκη αυτόματης μνήμης ώστε το άροτρο να ρυθμίζει αυτόματα το άνοιγμα σε κάθε περιστροφή.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ευθυγραμμιστεί άψογα η αυλακιά του αρότρου με τη ροδιά του τρακτέρ με τη χρήση μηχανικού η υδραυλικού συστήματος. Για τη σωστή ρύθμιση του βάθους και τη κίνηση του αρότρου στο χωράφι το MASCHIO UNICO διαθέτει ρόδα με φαρδύ λάστιχο και χρήση ανάρτησης για ομαλότερη κίνηση.

Η απόσταση μεταξύ των στοιχείων είναι 95 εκ. ,το άροτρο διαθέτει ενισχυμένη κοιλοδοκό με διαστάσεις 120Χ120 και έχει ύψος από το έδαφος 80 εκ. για καλύτερη αναστροφή του χώματος. Με την κατάλληλη ρύθμιση στο χωράφι και το σωστό στήσιμο του αρότρου με τα κατάλληλα αξεσουάρ το νέο UNICO οργώνει το έδαφος με εξαιρετική ευκολία μένοντας στη ροδιά χωρίς καν ο χρήστης να κάνει διορθώσεις στο χωράφι. Τα μηχανήματα Maschio διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Επένδυση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ από τη CNH στο Βέλγιο για τη CR11

Η υπερσύγχρονη αλωνιστική CR11 αλλά και υπόλοιπα μηχανήματα του κλάδου θα κατασκευάζονται σε νέες εγκαταστάσεις στο Βέλγιο, εκεί όπου θα βρίσκεται όμως και ένα τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου.

Σπορά σουσαμιού έξω από τη Θήβα με το Robotti

Την εποχή της ροµποτικής στη γεωργία έρχεται να εισάγει η Γ.Ι Αντωνάκης ΑΕ µε τις πρώτες δοκιµές στην Ελλάδα του αυτόνοµου φορέα εργαλείων Robotti που κατασκευάζει η εταιρεία Agrointelli στη ∆ανία και διαθέτει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.