To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Σεπτεμβρίου 2024

Η SVgroup ανακοινώνει την εισαγωγή στην αγορά της αναβαμισμένης έκδοσης Schuitemaker Siwa, του μεγάλου βαγονιού κοπής. Με το ανανεωμένο Siwa, η Schuitemaker παρουσιάζει μια ακόμη αρθρωτή καινοτομία. Με τη μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης, το άνετο πλαίσιο και την έξυπνα σχεδιασμένη κατασκευή ο χειριστής οδηγείται σε μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ευκολία χρήσης.

Εύκολη πρόσβαση

Το ανανεωμένο Schuitemaker Siwa είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η συντήρηση να μπορεί να γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά. Μια πόρτα στο μπροστινό τοίχωμα επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης

Η εξελιγμένη έκδοση του Schuitemaker Siwa διαθέτει μια ατσάλινη οροφή (ύψους έως 4 μέτρων) για κάθε μέγεθος ελαστικού. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τα πλευρικά άκρα, αλλά και για την πίσω πόρτα του βαγονιού για το σιλό, κάτι που εξασφαλίζει τη βέλτιστη χρήση του περιεχομένου.

Η χαλύβδινη κατασκευή είναι κεκλιμένη και αυτό, σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος του αμαξώματος, έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη επιφάνεια στην οροφή, ενώ η έξυπνη κατασκευή με το χαμηλό βάρος και τη γνωστή αντοχή ελαχιστοποιεί την απαίτηση ισχύος.

Βελτιωμένο στη δουλειά πεδίου

Το Schuitemaker Siwa είναι εξοπλισμένο με μια υδραυλική ράβδο έλξης με μεγάλη διαδρομή, η οποία διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη ροή της καλλιέργειας. Και αυτό επειδή το βαγόνι για το σιλό μπορεί να τραβηχτεί πιο μπροστά κατά το τεμαχισμό.

Άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία

Η οδηγική άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας εξασφαλίζεται από χαρακτηριστικά όπως η κοντύτερη κεφαλή τρακτέρ, η υδραυλική ανάρτηση και η προαιρετική ηλεκτρική ευθυγράμμιση.

Επιπλέον, τα χειριστήρια είναι απλά και διαισθητικά, επιτρέποντας στον οδηγό να συγκεντρωθεί πλήρως στην εργασία που έχει αναλάβει. Με διπλά φώτα στην πίσω πόρτα και χαμηλό κέντρο βάρους, το Siwa προσφέρει έτσι μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Το ανασχεδιασμένο Schuitemaker Siwa είναι αρθρωτό. Αυτό καθιστά το μηχάνημα ευέλικτο για κάθε εργασία. Με αυτό το πλεονέκτημα μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το Siwa στις συγκεκριμένες ανάγκες. Η εταιρεία αναφέρει ότι το βαγόνι διατίθεται με με επιλογές ελαστικών ύψους έως 1,67 μέτρα και πλάτους 850 χιλιοστών, προσφέροντας καλή πρόσφυση, σταθερότητα και πίεση στο έδαφος, ανεξάρτητα από την τραχύτητα του εδάφους.

Πληροφορίες από trekkerweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Με υποδειγματικό τρόπο στον ψεκασμό του αμπελιού το αυτόνομο Yanmar YV01

Στην παραγωγή περισσότερων με περιβαλλοντική βιωσιμότητα και εξοικονόμηση πόρων στοχεύει το νέο ρομπότ της Yanmar, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και διασχίζει το έδαφος αφήνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού με φιλικότητα στο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα

Pick-up της Χρονιάς για τρίτη φορά το Volkswagen Amarok δεύτερης γενιάς

Η κριτική επιτροπή, με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναγνώρισε τη στιβαρότητα και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που πρεσβεύει η δεύτερη γενιά του επαγγελματικού οχήματος της Volkswagen.