John Deere: Νέα Gator XUV 845 και Gator XUV 875 με εργαλεία γεωργία ακριβείας

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η ενσωματωμένη τεχνολογία γεωργίας ακριβείας και το νέο πλαίσιο φόρτωσης στα νέα UTV της John Deere βοηθούν τους αγρότες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα με έναν πιο «εναλλακτικό τρόπο».

Η John Deere λανσάρει τα νέα βενζινοκίνητα οχήματα Gator XUV 845 και τα πετρελαιοκίνητα Gator XUV 875, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, βοηθώντας τους σε διάφορες εργασίες γύρω από το αγρόκτημα. Τα δύο οχήματα προσφέρουν επιλογές για ενσωματωμένη τεχνολογία γεωργίας ακριβείας, φέρουν μεγαλύτερο, πιο ευέλικτο πλαίσιο φόρτωσης και πρόσθετα στοιχεία άνεσης.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουλίου 2024

«Τα Gator XUV 845 και Gator XUV 875 έχουν κατασκευαστεί από αγρότες για αγρότες», δήλωσε ο Eric Halfman, διευθυντής αγοράς της John Deere για τα οχήματα κοινής ωφέλειας Gator. «Συνεργαστήκαμε με τους αγρότες σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, για να κάνουμε αυτό το μηχάνημα πιο ευέλικτο για όλες τις εργασίες που εκτελούνται στο αγρόκτημα», σημείωσε ο ίδιος.
Η αξιοπιστία βασικός στόχος

Τα οχήματα Gator XUV 845 και Gator XUV 875 είναι βελτιωμένα και ως προς την αξιοπιστία, στοιχείο που βέβαια ανέκαθεν διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα. Έτσι, τα νέα Gator έχουν αισθητά βελτιωμένη ποιότητα ήχου χάρη σε ένα νέο σύστημα εξάτμισης, παρέχοντας μια πιο ευχάριστη οδήγηση.

Άλλες βελτιώσεις στα Gator XUV 845 και Gator XUV 875 περιλαμβάνουν μια νέα θέση για την εισαγωγή αέρα, η οποία αυξάνεται κατά 12 ίντσες, αντλώντας αέρα από το καλύτερο σημείο για την προστασία του κινητήρα. Η ίδια η εισαγωγή αέρα και το σύστημα CVT είναι νέα συμβάλλονταν στην εξαγωγή καθαρότερου αέρα και στην προστασία του συστήματος από το νερό και τη λάσπη.

Έτοιμο για γεωργία ακριβείας

Κάθε ένα από τα μοντέλα Gator μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε να περιλαμβάνει μια εργοστασιακά εγκατεστημένη επιλογή GreenStar Ready, δίνοντας στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να προσθέσουν γρήγορα έναν δέκτη StarFire και μια καθολική οθόνη στο μηχάνημα.

Όλα τα απαραίτητα στηρίγματα και η καλωδίωση για την υποστήριξη της εγκατάστασης του δέκτη και της οθόνης περιλαμβάνονται από το εργοστάσιο. Περιλαμβάνεται επίσης και η μονάδα JDLink θα, επιτρέποντας την ενσωμάτωση του Gator στο John Deere Operations Center. Η John Deere αναφέρει για αυτό ότι οι αγρότες θα διαπιστώσουν άμεσα τη διευκόλυνση στην εκτέλεση εργασιών γύρω από το αγρόκτημα, όπως η χαρτογράφηση ορίων. Με το JDLink, τα δεδομένα αποστέλλονται ασύρματα John Deere Operations Center ή στην καμπίνα του μηχανήματος.

Ευελιξία

«Ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά ενός Gator είναι η ευελιξία που προσφέρει σε όλο το αγρόκτημα», δήλωσε ο Halfman.

«Τα νέα Gator XUV 845 και Gator XUV 875 περιλαμβάνουν ένα επανασχεδιασμένο κιβώτιο φορτίου που παρέχει 13% περισσότερο χώρο από το προηγούμενο μοντέλο, καθιστώντας το κορυφαίο στην κατηγορία του σε όγκο πλαισίου φόρτωσης και επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε περισσότερα σε ένα ταξίδι».

Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά του νέου πλαισίου φόρτωσης περιλαμβάνονται:

  • Πρόσθετο πλάτος για αύξηση της χωρητικότητας και μείωση της λάσπης
  • Θύρα τροφοδοσίας 12V SAE – Πέντε υποδοχές διαχωριστικών στο πλάι και τρεις στο μπροστινό μέρος του χώρου, για να συγκρατούν τα αντικείμενα στη θέση τους
  • Δυνατότητα δημιουργίας ενός δεύτερου επιπέδου αποθήκευσης
  • Ενσωματωμένα σημεία συγκράτησης, που βοηθούν στη στερέωση των αντικειμένων
  • Αναδιπλούμενες επίπεδες βάσεις πρόσδεσης στο μπροστινό-μέσο και στις τέσσερις γωνίες του χώρου
  • Θήκες πρόσδεσης, που παρέχουν ένα ειδικό μέρος για ιμάντες κατά την ασφάλιση φορτίων που εμποδίζουν την πρόσβαση στους κρίκους D στο εσωτερικό του πλαισίου
  • Τέσσερις θήκες πασσάλων σε κάθε πλευρά, για να λειτουργούν με στηρίγματα θέσης πασσάλων για τη συγκράτηση εργαλείων – Επιλογή σχάρας
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Βελτιωμένες από μέσα προς τα έξω οι στρογγυλές χορτοδετικές της New Holland

Οι εκδόσεις με και χωρίς τυλιχτικό για την Roll Baler 125 αναβαθμίστηκαν, τα μοντέλα απέκτησαν νέο στυλ με ανανεωμένη εμφάνιση, νέα αυτοκόλλητα και χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ, από τεχνική σκοπία, τα μηχανήματα φέρουν βελτιωμένη εισαγωγή υλικού, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μειωμένες απαιτήσεις καθαρισμού.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.