Αποδοτικότερη και πιο βιώσιμη η σειρά κοπτικών Novacat που αναβαθμίζει η Pöttinger

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η αυστριακή εταιρεία, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια, ικανοποιεί ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις των χορτολιβαδικών εκτάσεων αλλά και τους ίδιους τους παραγωγούς, ενσωματώνοντας μικρές και μεγάλες αλλαγές στα γνωστά χορτοκοπτικά της σειράς Novacat.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Είναι γνωστό ότι η Pöttinger εστιάζει με τη τεχνογνωσία της στην καλλιέργεια βοσκοτόπων, μεταξύ άλλων. Το προσεκτικό κούρεμα αποτελεί τη βάση για υψηλής ποιότητας βοσκήσιμη ύλη, με τα νέα μπροστινά χλοοκοπτικά Novacat F να καθιστούν δυνατή την ομαλή και οικονομική κοπή.Τα Novacat F , μπροστινής τοποθέτησης, διατίθενται με πλάτος εργασίας 2,62 μ. ή 3,04 μ..

Νέο Novacat F 3100 Opticurve

Η κατασκευάστρια έχει λανσάρει και μια νέα τεχνολογία με αυτόματη πλευρική μετατόπιση στο Novacat F 3100. Συγκεκριμένα, αυτό το σύστημα πλευρικής μετατόπισης στο μπροστινό χλοοκοπτικό εγγυάται τέλεια επικάλυψη με το πίσω χλοοκοπτικό και εξασφαλίζει ότι το τρακτέρ κινείται σε ελεύθερο πεδίο, που είναι απαλλαγμένο από βοσκήσιμη ύλη, ειδικά στις στροφές και την εργασία σε απότομα εδάφη.

Η καμπυλωτή κίνηση επιτρέπει τη χρήση ολόκληρου του πλάτους εργασίας της μπάρας κοπής και μεγιστοποιεί το πραγματικό πλάτος του συνδυασμού κοπής.

Novacat H: Νέοι συνδυασμοί κοπής

Όπως αναφέρθηκε, η αυστριακή εταιρεία φιλοδοξεί κάθε φορά, μέσω βελτιώσεων, να αυξήσει την αποδοτικότητα αλλά και τη βιωσιμότητα περισσότερο από ποτέ. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση, η Pöttinger λανσάρει και τους νέους συνδυασμούς κοπής Novacat H, οι οποίοι παρέχουν εντυπωσιακή ισχύ, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείται και καύσιμο.

Το Novacat H 9500 με πλάτος εργασίας 9,46 μ. και το Novacat H 11200 με πλάτος εργασίας 11,14 μ. θέτουν νέα πρότυπα στη σύγχρονη πρακτική εργασίας.

Πληροφορίες από Trekkerweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.

Καθοριστική η συμβολή των ευφυών μηχανημάτων στη γεωργία άνθρακα λέει η CEMA

Στο έγγραφο που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Γεωργικών Μηχανημάτων, περιγράφοντας τη συμβολή των έξυπνων γεωργικών μηχανημάτων στη γεωργία άνθρακα, σημειώνει πως ο στόχος έρχεται πιο

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Μικρών απαιτήσεων και αποτελεσματικά σε θημωνιές τα νέα Pöttinger TOP VT

Tα TOP VT 6820 S και TOP VT 7620 S με πλευρική τοποθέτηση θημωνιάς διακρίνονται για το αυξημένο πλάτος εργασίας των 6,8 και 7,6 μέτρων αντίστοιχα, ενώ οι απαιτήσεις ισχύος από το τρακτέρ παραμένουν χαμηλές λόγω καινοτόμων χαρακτηριστικών που έχει ενσωματώσει η αυστριακή φίρμα.