Ο διάδοχος του αχυροδιανομέα Telehawk πιο ευέλικτος για σύνδεση σε τρακτέρ

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Το Tomahawk 6200H είναι η αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού διανομέα αχύρου στο στάβλο με εξ ολοκλήρου υδραυλικό σύστημα κίνησης.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Η Teagle αντικαθιστά τον επεξεργαστή άχυρου Telehawk που τοποθετείται σε φορτωτή με τον νέο Tomahawk 6200H, ο οποίος έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορεί να συνδεθεί με τον σύνδεσμο ενός τρακτέρ. Το Tomahawk 6200H είναι διαθέσιμο ήδη σε ορισμένες χώρες και θα παρουσιαστεί στο Royal Cornwall Show την επόμενη εβδομάδα, διατηρώντας το εξ ολοκλήρου υδραυλικό σύστημα κίνησης. Ικανό να χειρίζεται στρογγυλά δεμάτια διαμέτρου έως 1,50 μ. καθώς και τετράγωνα μήκους 2,8 μ., το 6200H διαθέτει πόρτα φόρτωσης, κάτι που δεν υπήρχε στα πρώτα μοντέλα Telehawk, όταν αυτά κυκλοφόρησαν το 2014.

Η μονάδα συνεχίζει να χρησιμοποιεί το συνδεόμενο με Bluetooth κουτί ελέγχου, το οποίο ενσωματώνει ένα μπουτόν για την παύση και τη συνέχιση της διανομής. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης τη λειτουργία αυτόματης αναστροφής για τον εγκάρσιο χτυπητήρα, ώστε να αποφεύγεται η υπερφόρτωσή του και να διευκολύνεται ο διαχωρισμός του δεματιού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόσταση διανομής είναι έως 13,5 μέτρα από το περιστρεφόμενο κατά 280 μοίρες αγωγό, ενώ υλικό Hardox χρησιμοποιείται στα βασικά επιφανειακά εξαρτήματα που φθείρονται. Ο διαφορετικός σχεδιασμός της κεφαλής επιτρέπουν στο 6200H να συνδεθεί με τον μπροστινό ή τον πίσω σύνδεσμο ενός τρακτέρ ή να σηκωθεί από διάφορους κοινούς τύπους φορτωτών και συστημάτων ταχείας προσάρτησης που διαθέτουν τα τηλεσκοπικά μηχανήματα.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε τρακτέρ που κινείται σε δημόσιους δρόμους, τότε απαιτείται το προαιρετικό πακέτο φωτισμού δρόμου, σημειώνει η εταιρεία. Διαφορετικά, ο κατάλογος των επιλογών είναι σχετικά απλός: απομακρυσμένος έλεγχος της πίσω πόρτας και αγωγός «Ski Jump Chute» για την τοποθέτηση τόξων χοιροστασίου ή την τοποθέτηση εδαφοβελτιωτικού υλικού κάτω από δέντρα σε οπωρώνες.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.

Ξεπερνώντας τα όρια της αυτοματοποίησης με το ρομπότ ζιζανιοκτονίας της FarmWise

Η FarmWise, αξιοποιώντας τη δύναμη της όρασης υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης (AI), βάζει τη ναυαρχίδα Vulcan να διαχειριστεί τα ζιζάνια της Καλιφόρνια. Και το καταφέρνει σε ειδικές καλλιέργειες.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Προτεινόμενα

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.