Best seller επιλογή στην Ελλάδα η χορτοδετική John Deere F441M

Κοινοποίηση:

Η σχεδίαση των χορτοδετικών John Deere βασίζεται σε αναλυτικές πληροφορίες και δεδοµένα χρηστών από όλο τον κόσµο . Με 60 και πλέον χρόνια κατασκευαστικής εµπειρίας αποτελούν την επιλογή πάνω από 350.000 πελατών στον πλανήτη.

Συγκεκριµένα, οι χορτοδετικές σταθερού θαλάµου για στρογγυλά δέµατα είναι κατασκευασµένες µε τις υψηλότερες προδιαγραφές αντοχής µε υπερµεγέθη, εξαιρετικά στεγανά ρουλεµάν, χυτό κιβώτιο ταχυτήτων σχήµατος Τ µε απλουστευµένο σύστηµα µετάδοσης κίνησης και χαλύβδινα δόντια Hardox. Κατάλληλες για δέµατα µεγαλύτερου βάρους, διαθέτουν πλάτος θαλάµου δεµάτων 1,21 µέτρα, ρύθµιση διαµέτρου δεµάτων 1,25 -1 ,35 µέτρα και εξασφαλίζουν πολύ υψηλή και ρυθµιζόµενη πυκνότητα δεµάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Ιδανικός συνεργάτης για τον κτηνοτρόφο το John Deere 6120M

Τι κάνεις όταν από τα 800 αιγοπρόβατα, επιβιώνουν µόνο τα 50 ύστερα από µία βιβλική καταστροφή; Την απάντηση έρχεται να δώσει ένα ζευγάρι νεαρών κτηνοτρόφων που ξέρουν ότι µε δυνατές συνεργασίες όπως αυτή µε την Agrotech S.A η πρόοδος γίνεται µονόδροµος.

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.