Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Κοινοποίηση:

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Έχοντας εξελίξει σηµαντικά τα µηχανήµατα συγκοµιδής υψηλής απόδοσης που βοηθούν τις µεγάλες γεωργικές εκµεταλλεύσεις να αλωνίζουν τις καλλιέργειές τους πιο αποτελεσµατικά και πιο βιώσιµα, η New Holland ανέπτυξε τη νέα θεριζοαλωνιστική µηχανή CR11, επιτρέποντας στους αγρότες να καλύπτουν περισσότερα εκτάρια σε λιγότερο χρόνο χρησιµοποιώντας καύσιµα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσµατικά.

Και όλα αυτά χάρη στη σηµαντική επένδυση στο εργοστάσιο στο Zedelgem του Βελγίου. Η απαλή αλωνιστική δράση του µηχανήµατος ελαχιστοποιεί τη ζηµιά στον καρπό, ενώ οι νέες εξελίξεις στο µοντέλο CR11 διασφαλίζουν ότι σχεδόν όλος ο καρπός διατηρείται καθώς περνά από τη θεριστική µηχανή, πράγµα που σηµαίνει ότι οι απώλειες είναι κοντά στο µηδέν, µε µόνο άχυρο και φλοιό σιταριού να εξέρχονται στο πίσω µέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Steyr και TU Wien μαζί για το 4140 Expert CVT υδρογόνου με στόχο τη βιωσιμότητα

Το πρότζεκτ TU Wien για το τρακτέρ κυψελών καυσίμου υποστηρίζεται από την CNH, η οποία ουσιαστικά τροποποίησε για το FCTRAC ένα STEYR 4140 Expert CVT. Αυτό συμπληρώνεται από το BioH2Module για ολοκληρωμένη βιωσιμότητα.

Βελτιωμένες από μέσα προς τα έξω οι στρογγυλές χορτοδετικές της New Holland

Οι εκδόσεις με και χωρίς τυλιχτικό για την Roll Baler 125 αναβαθμίστηκαν, τα μοντέλα απέκτησαν νέο στυλ με ανανεωμένη εμφάνιση, νέα αυτοκόλλητα και χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ, από τεχνική σκοπία, τα μηχανήματα φέρουν βελτιωμένη εισαγωγή υλικού, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μειωμένες απαιτήσεις καθαρισμού.