Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Κοινοποίηση:

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Έχοντας εξελίξει σηµαντικά τα µηχανήµατα συγκοµιδής υψηλής απόδοσης που βοηθούν τις µεγάλες γεωργικές εκµεταλλεύσεις να αλωνίζουν τις καλλιέργειές τους πιο αποτελεσµατικά και πιο βιώσιµα, η New Holland ανέπτυξε τη νέα θεριζοαλωνιστική µηχανή CR11, επιτρέποντας στους αγρότες να καλύπτουν περισσότερα εκτάρια σε λιγότερο χρόνο χρησιµοποιώντας καύσιµα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσµατικά.

Και όλα αυτά χάρη στη σηµαντική επένδυση στο εργοστάσιο στο Zedelgem του Βελγίου. Η απαλή αλωνιστική δράση του µηχανήµατος ελαχιστοποιεί τη ζηµιά στον καρπό, ενώ οι νέες εξελίξεις στο µοντέλο CR11 διασφαλίζουν ότι σχεδόν όλος ο καρπός διατηρείται καθώς περνά από τη θεριστική µηχανή, πράγµα που σηµαίνει ότι οι απώλειες είναι κοντά στο µηδέν, µε µόνο άχυρο και φλοιό σιταριού να εξέρχονται στο πίσω µέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.

Ξεπερνώντας τα όρια της αυτοματοποίησης με το ρομπότ ζιζανιοκτονίας της FarmWise

Η FarmWise, αξιοποιώντας τη δύναμη της όρασης υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης (AI), βάζει τη ναυαρχίδα Vulcan να διαχειριστεί τα ζιζάνια της Καλιφόρνια. Και το καταφέρνει σε ειδικές καλλιέργειες.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Προτεινόμενα

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.