Ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη τους Metallica

Κοινοποίηση:

Μαζί, η IVECO και οι Metallica υποστηρίζουν τη μείωση των εκπομπών CO2 και στηρίζουν τις κοινότητες όπου θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες μέσω της κοινής τους δέσμευσης για βιώσιμες δράσεις. Η IVECO συνεργάζεται με το θρυλικό συγκρότημα για να προσφέρει πράσινες μεταφορές – χαμηλών εκπομπών και στις  9 στάσεις της περιοδείας τους στην Ευρώπη (Μόναχο, Μιλάνο, Βιέννη, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη, Όσλο, Clisson, Βαρσοβία και Μαδρίτη), παρέχοντας φορτηγά και λεωφορεία με φυσικό αέριο, ηλεκτρικά και με ανανεώσιμο ντίζελ για τη μεταφορά του προσωπικού και του εξοπλισμού των Metallica. Ένα ηλεκτρικό φορτηγό με κυψέλες καυσίμου θα ενσωματωθεί στον στόλο multi-energy στο τελικό στάδιο της περιοδείας.

Η IVECO θα συνεργαστεί επίσης με τη Shell για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων στις διαδρομές προς τους χώρους συναυλιών, βασιζόμενη στο δίκτυο πρατηρίων της ενεργειακής εταιρείας.

Ο Luca Sra, Πρόεδρος της Truck Business Unit της Iveco Group, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε στον δρόμο με τους απίθανους Metallica. Τα εναλλακτικά οχήματά μας, που θα κινούνται με καύσιμα χαμηλών εκπομπών της Shell, θα συμβάλουν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στις μετακινήσεις του μουσικού γκρουπ στις ευρωπαϊκές πόλεις στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας M72. Ο στόλος Iveco multi-energy με την ειδική έκδοση Metallica livery, θα λειτουργήσει ως ισχυρός πρεσβευτής των βιώσιμων μεταφορών καθώς θα διασχίσει τους Ευρωπαϊκούς δρόμους και τους χώρους των συναυλιών”.

Η δήλωση των Metallica: “Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με την Iveco Group, μας παρουσίασαν το όραμά τους για αυτό το έργο και το πώς στοχεύουν να αλλάξουν το μέλλον των μεταφορών και των εκπομπών άνθρακα. Καταλάβαμε αμέσως ότι οι στόχοι των Metallica ευθυγραμμίζονται με τους δικούς τους και συνειδητοποιήσαμε τη τεράστια δυναμική της μείωσης των εκπομπών CO2 στα βαρέα οχήματα μεταφορών. Θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας τον Μάιο του ’24, όταν η M72 World Tour θα συνεχίσει την Ευρώπαϊκή της περιοδεία με τα οχήματα της IVECO κινούμενα με φυσικό αέριο, ηλεκτρικά και ανανεώσιμα ντίζελ να μεταφέρουν τον εξοπλισμό μας από πόλη σε πόλη. Μαζί θα συμβάλουμε στη δέσμευση της Iveco Group για την επίτευξη μηδενικών καθαρών εκπομπών άνθρακα μέχρι το έτος 2040. Πόσο πραγματικά απίστευτο για εμάς να είμαστε μέρος αυτού!”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα