Σπορά με 10 χλμ./ώρα με την Kuhn Maxima 3TDE

Κοινοποίηση:

Η Maxima 3TDE έξι σειρών, δηµιουργία της Kuhn, είναι φτιαγµένη για τα δύσκολα, µε την οµάδα της δοκιµής να την πιέζει, για να δει αν µπορεί να επιτύχει σταθερή ακρίβεια σε ταχύτητες έως και 10 χλµ./ώρα.

H οικογένεια καλλιεργητών ακριβείας Maxima περιλαµβάνει πλέον περισσότερες από 10 εκδόσεις. Εδώ η εστίαση γίνεται στην έξι σειρών Maxima 3TDE µε απόσταση 75 εκ., µε ηλεκτρική κίνηση και τηλεσκοπικό διπλό πλαίσιο, για να εξασφαλίζεται η τοποθέτηση σε απόσταση 3,0 µ. για την οδική µεταφορά.

Οι µονάδες σποράς είναι σχεδιασµένες για ταχύτητες έως και 10 χλµ./ώρα, γεγονός που δίνει µια καλή ένδειξη για το πού έχει τοποθετήσει η Kuhn τη Maxima στην αγορά. Η φυτευτική µηχανή διαθέτει κεφαλή σύνδεσης Cat III. Όταν είναι σταθµευµένη, η Maxima στηρίζεται σε δύο βάσεις στάθµευσης που ασφαλίζονται µε πείρους και απλά κλιπς.

Οι απαιτήσεις του τρακτέρ περιλαµβάνουν τον άξονα pto, τέσσερις υδραυλικούς σωλήνες (ανάλογα µε τις προδιαγραφές) και ISObus. Οι υδραυλικοί σύνδεσµοι είναι πολύ µακρείς, έτσι ώστε να βγαίνουν εύκολα έξω από κάποια τρακτέρ. Χρειάζεται ένα καρούλι για να σύρετε το πλαίσιο µέσα/έξω και ένα άλλο για τους δείκτες πορείας (προαιρετικά).

Το pto κινεί τον ανεµιστήρα για τη δηµιουργία πίεσης στη µεταφορά του λιπάσµατος και σύστηµα κενού για το διαχωρισµό των σπόρων. Τροφοδοτεί επίσης τη γεννήτρια για το σύστηµα 48V επί του οχήµατος. Η χοάνη λιπάσµατος διατίθεται σε τέσσερα µεγέθη: δύο 190 λίτρων, δύο 290 λίτρων, 950 λίτρων ή 1.350 λίτρων. Το µηχάνηµα της δοκιµής διέθετε τη µεγαλύτερη χοάνη και µπορούσε να χωρέσει 1.200 κιλά. Η χοάνη µε αυτό το σχήµα δεν είναι ιδανική, επειδή αδειάζει πιο γρήγορα στα πλάγια παρά στη µέση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Προτεινόμενα

Μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Η P J CONDELLIS S.A., διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.