Αξιόπιστη λύση για κάθε εκμετάλλευση το CFMoto UForce 600

Κοινοποίηση:

To CFMoto UForce 600 είναι εξοπλισµένο µε υδραυλικό τιµόνι EPS, τετρακίνηση µε κλείδωµα διαφορικού, φώτα LED, υποδοχή φωτισµού ρυµουλκούµενου, βαρούλκο και οροφή στο βασικό εξοπλισµό. Πόσο καλό είναι έναντι των άλλων;

Εάν βρίσκεστε στην αναζήτηση ενός προσιτό UTV, το βενζινοκίνητο UForce, όπως δοκιµάστηκε µε τις επιλογές οθόνης και προστασίας του αµαξώµατος έρχεται µε έναν πλήρη εξοπλισµό και προσιτό τρόπο απόκτησης, µε τους 40 ίππους να κινούν το ενδιαφέρον για µια πιο προσεκτική µατιά.

Κατά τη χρήση, φάνηκε ότι είναι εύκολο να µάθει κανείς CFMoto και πώς να αξιοποιεί το µοτέρ του στο αγρόκτηµα. Με άλλα λόγια, οι ρυθµίσεις µε τις ενδείξεις «Normal» και «Work» στο ταµπλό έχουν αντίκτυπο στον τρόπο οδήγησης του UTV. Στη Βόρεια Αµερική βέβαια, ο ίδιος διακόπτης φέρει τις ενδείξεις «Eco» και «Performance», µε το «Normal» να προσφέρει παρόµοια λειτουργία µε το τελευταίο στις βρετανικές εκδόσεις.

∆ιατηρώντας το διακόπτη στο Norma, διαπιστώθηκε ότι παρέχεται µια δύσκολη απόκριση στο γκάζι, που χρειαζόταν ένα σταθερό πόδι για να ξεκινήσει οµαλά η κίνηση ή, όπως φάνηκε αργότερα, ένα πιο αποφασιστικό πάτηµα για την εκκίνηση. Και αυτό λειτούργησε καλύτερα, αλλά έφερνε και µια πιο έντονη εκκίνηση. Οµοίως, ένα ελαφρύ άγγιγµα σε ανώµαλο έδαφος ήταν σπασµωδικό και το γκάζι ήταν ευαίσθητο στην παραµικρή κίνηση. Σε συνθήκες πίεσης, αυτό δε θα αποτελούσε πρόβληµα, αλλά δεν είναι ιδανικό σε καθηµερινή χρήση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Προτεινόμενα

Στην ευκολία χρήσης επικεντρώθηκε η Pöttinger για τις νέες σπαρτικές Vitasem

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν έως και 25% μεγαλύτερες χοάνες για αυξημένη χωρητικότητα σπόρων, διευκολύνοντας για μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των γεμισμάτων και βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση.