Βραβείο στην έκθεση EuroTier για καινοτομία στους μίκτες της λαμβάνει η SILOKING

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Το αφαιρούμενο περίβλημα καθιστά τον διαχωρισμό των ξένων σιδηρούχων σωματιδίων ευκολότερο, ασφαλέστερο και οικονομικότερο με τον καινοτόμο μαγνήτη στους κοχλίες, κάτι που αναγνωρίστηκε από την έκθεση EuroTier.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Σεπτεμβρίου 2024

Ο νέος μόνιμος μαγνήτης της SILOKING που είναι τοποθετημένος στον κοχλία ανάμιξης τιμήθηκε με ασημένιο μετάλλιο στο βραβείο καινοτομίας EuroTier. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά, το νέο περίβλημα του μαγνήτη μπορεί να αποσυναρμολογηθεί από αυτόν. Ως εκ τούτου, τα διαχωρισμένα μεταλλικά μέρη μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια και ευκολία.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός επιτρέπει το διαχωρισμό του μαγνήτη και του περιβλήματος του SILOKING. Το περίβλημα μπορεί πλέον να αφαιρεθεί από τον μαγνήτη και αυτό εξαλείφει τη δύναμη συγκράτησης του μαγνήτη, επιτρέποντας έτσι την αφαίρεση ξένων σωματιδίων, τα οποία έχουν διαχωριστεί από την τροφοδοσία εύκολα και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού. «Για τους αγρότες, η καινοτομία αυτή καθιστά τον καθαρισμό του μαγνήτη πολύ πιο ασφαλή και αποτελεσματικό.

Ειδικά με τους μαγνήτες νεοδυμίου, τα αιχμαλωτισμένα ξένα σωματίδια μπορούσαν προηγουμένως να απομακρυνθούν μόνο με μεγάλη προσπάθεια. Τώρα ο χρήστης μπορεί να καθαρίσει το περίβλημα από έξω και δεν χρειάζεται να ξεπεράσει τη δύναμη συγκράτησης του μαγνήτη.

Αυτό κάνει τη διαδικασία καθαρισμού πολύ πιο εύκολη – εξαλείφει επίσης τον προηγούμενο κίνδυνο τραυματισμού στον κοχλία ανάμιξης. Είμαστε περήφανοι που το μοναδικό μαγνητικό μας περίβλημα τιμήθηκε με ασημένιο μετάλλιο στο βραβείο καινοτομίας EuroTier», λέει ο διευθυντής πωλήσεων Sascha Behrend.

Καινοτόμος σχεδιασμός, υλικό υψηλής αντοχής στη φθορά

Για τον καθαρισμό του μόνιμου μαγνήτη, ο χειριστής πρέπει να τοποθετήσει τον τελευταίο κοντά στην πόρτα απόρριψης. Όταν αυτή είναι ανοιχτή, το εξωτερικό περίβλημα μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα με τη χρήση ενός εργαλείου που παραδίδεται με τον μίκτη τροφοδοσίας και τραβιέται προς τα έξω.

Τα διαχωρισμένα ξένα σωματίδια μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια και να απορριφθούν έξω από τη χοάνη ανάμιξης. «Το περίβλημα του μαγνήτη από ανοξείδωτο χάλυβα δεν είναι φερριτικό και έχει σχεδιαστεί ώστε να μην παρεμβαίνει στη διαδικασία ανάμιξης. Στην επάνω περιοχή, η οποία εκτίθεται στη ροή της τροφοδοσίας και συνεπώς απαιτεί ειδική αντοχή στη φθορά, χρησιμοποιείται το αποδεδειγμένο «θαύμα της φθοράς» SILONOX», τονίζει ο Sascha Behrend.

Πληροφορίες από Lectura press

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Αυτόνομα μηχανήματα New Holland με AI και υπογραφή της καινοτόμου Bluewhite

New Holland και η Bluewhite ανακοίνωσαν μια πολυεπίπεδη συνεργασία για τη συνεργασία στη διανομή, την κατασκευή και την ενσωμάτωση των αυτόνομων λύσεων της Bluewhite για τα τρακτέρ της New Holland στη Βόρεια Αμερική.