Υλικά χορτοδεσίας από την John Deere για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα

Κοινοποίηση:

Τα δίχτυα περιτύλιξης XtraNet™+, CoverEdge™, σκοινιά XtraTwine™ και τη µεµβράνη XtraFilm™  υψηλής ποιότητας που εγγυώνται τη µέγιστη απόδοση των χορτοδετικών της John Deere προσφέρει η εταιρεία Agrotech S.A.

JOHN DEERE XTRANET™+

Μόνο το δίχτυ περιτύλιξης της John Deere έχει σχεδιαστεί ειδικά για το δικό σας χορτοδετικό John Deere. Το XtraNet™+ θα παρέχει αξιόπιστο και απροβληµάτιστο σχηµατισµό δεµάτων όλη την ηµέρα.

JOHN DEERE COVEREDGE™

Τα µοναδικά ελαστικοποιηµένα ακραία νήµατα του διχτυού περιτύλιξης CoverEdge™ επεκτείνουν το δίχτυ πάνω την άκρη του δέµατος ώστε να εξαλείφονται οι «ώµοι».

JOHN DEERE XTRATWINE™ PLUS

Το XtraTwine™ αποτελεί τη νέα γκάµα 5 λύσεων κορυφαίας ποιότητας, από την υψηλότερη πυκνότητα έως την υψηλότερη συγκοµιδή, και συνδυάζει την υψηλή απόδοση του στάνταρ νήµατος µε µια µεγάλη αύξηση στο µήκος της συσκευασίας. Τα υλικά αυτά εξοικονοµούν χρόνο και χρήµα.

 

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ XTRAFILM™ ΤΗΣ JOHN DEERE

Σφίγγει καλύτερα, προστατεύει καλύτερα. Τώρα για ακόµη µεγαλύτερο διάστηµα.

Η µεµβράνη χορτοδετικού XtraFilm™ εγγυάται µέγιστη απόδοση µε την υποστήριξη της οµάδας της John Deere.

∆ίχτυα John Deere

Αναλυτικότερα στην γκάµα των
προϊόντων της η John Deere διαθέτει τα δίχτυα:

  • Xtranet+ 4.500, 3.800 και 2.800 µέτρων • CoverEdge 3.800µ.
  • Netwrap 3.000 µ. και 2.000 µ.

Φιλµ και σχοινιά John Deere

Στην γκάµα των φιλµ περιλαµβάνονται διαστάσεις:

  • 500mm x 1800m x 25µ. HUV
  • 750mm x 1500m x 25µ. HUV
  • 750mm x 1650m x 22µ. HUV

Όσον αφορά τα σχοινιά, η John Deere προσφέρει τα LSB Xtra Twine Plus, LSB XtraTwine Long και τα σχοινιά 130, 350, 450 και 750 µέτρων/κιλό.

Τα υλικά χορτοδεσίας της John Deere προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech S.A.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Eργασία ελάχιστης παρέμβασης με την τεχνολογία LiDAR στα χορτοδετικά Case

Η Case IH παρουσίασε τον αυτοματισμό αυτό στο Ορλάντο της Φλόριντα (2024 NCBA Cattle Con) και επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς χέρια σε σταθερά μεγάλα τετράγωνα χορτοδετικά ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του χειριστή.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.