Υλικά χορτοδεσίας από την John Deere για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα

Κοινοποίηση:

Τα δίχτυα περιτύλιξης XtraNet™+, CoverEdge™, σκοινιά XtraTwine™ και τη µεµβράνη XtraFilm™  υψηλής ποιότητας που εγγυώνται τη µέγιστη απόδοση των χορτοδετικών της John Deere προσφέρει η εταιρεία Agrotech S.A.

JOHN DEERE XTRANET™+

Μόνο το δίχτυ περιτύλιξης της John Deere έχει σχεδιαστεί ειδικά για το δικό σας χορτοδετικό John Deere. Το XtraNet™+ θα παρέχει αξιόπιστο και απροβληµάτιστο σχηµατισµό δεµάτων όλη την ηµέρα.

JOHN DEERE COVEREDGE™

Τα µοναδικά ελαστικοποιηµένα ακραία νήµατα του διχτυού περιτύλιξης CoverEdge™ επεκτείνουν το δίχτυ πάνω την άκρη του δέµατος ώστε να εξαλείφονται οι «ώµοι».

JOHN DEERE XTRATWINE™ PLUS

Το XtraTwine™ αποτελεί τη νέα γκάµα 5 λύσεων κορυφαίας ποιότητας, από την υψηλότερη πυκνότητα έως την υψηλότερη συγκοµιδή, και συνδυάζει την υψηλή απόδοση του στάνταρ νήµατος µε µια µεγάλη αύξηση στο µήκος της συσκευασίας. Τα υλικά αυτά εξοικονοµούν χρόνο και χρήµα.

 

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ XTRAFILM™ ΤΗΣ JOHN DEERE

Σφίγγει καλύτερα, προστατεύει καλύτερα. Τώρα για ακόµη µεγαλύτερο διάστηµα.

Η µεµβράνη χορτοδετικού XtraFilm™ εγγυάται µέγιστη απόδοση µε την υποστήριξη της οµάδας της John Deere.

∆ίχτυα John Deere

Αναλυτικότερα στην γκάµα των
προϊόντων της η John Deere διαθέτει τα δίχτυα:

  • Xtranet+ 4.500, 3.800 και 2.800 µέτρων • CoverEdge 3.800µ.
  • Netwrap 3.000 µ. και 2.000 µ.

Φιλµ και σχοινιά John Deere

Στην γκάµα των φιλµ περιλαµβάνονται διαστάσεις:

  • 500mm x 1800m x 25µ. HUV
  • 750mm x 1500m x 25µ. HUV
  • 750mm x 1650m x 22µ. HUV

Όσον αφορά τα σχοινιά, η John Deere προσφέρει τα LSB Xtra Twine Plus, LSB XtraTwine Long και τα σχοινιά 130, 350, 450 και 750 µέτρων/κιλό.

Τα υλικά χορτοδεσίας της John Deere προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech S.A.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας 100-120 ίππων στην Ευρώπη τα Kioti HX

Με τα τρία μοντέλα της, HX9010, HX1001 και HX1201, η Kioti έλκει ολοένα και περισσότερους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς, καθόλου τυχαία από όσο φαίνεται, αφού η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, ανταγωνιστικό των Ευρωπαίων κατασκευαστών.

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.

Με ρυθμό ανάπτυξης 28,3% έως το 2030 η αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών τρακτέρ

Έως το 2030, τα ηλεκτρικά τρακτέρ στο φάσμα 51-100 ίππων θα αντιπροσωπεύουν ένα καλό μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, με ρυθμό ανάπτυξης 28,3%, αποτέλεσμα των αυστηρών κανόνων για τις εκπομπές ρύπων, την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις γεωργίας ακριβείας και το ενδιαφέρον για αθόρυβα τρακτέρ που χρησιμοποιούνται σε αμπελώνες και γαλακτοκομικές εφαρμογές.

Προτεινόμενα

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.