Στα 8 μέτρα το ύψος κοπής για τον ανανεωμένο μίκτη Triotrac X της Trioliet

Κοινοποίηση:

Το Triotrac είναι γνωστό στους γαλακτοπαραγωγούς και τους εργολάβους εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, η νέα σειρά X βαρέος τύπου διαθέτει βελτιώσεις για να ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες των πελατών. Ο νέος αυτοκινούμενος μίκτης διατίθεται με χωρητικότητα κάδου ανάμιξης 28 m³ και 32 m³ και ύψος κοπής όχι λιγότερο από 8 μέτρα.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή τη βελτίωση βρίσκεται στις προκλήσεις των παραγωγών και συγκεκριμένα στις τιμές των ζωοτροφών, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς. Ως αποτέλεσμα, καθίσταται όλο και πιο σημαντικό να διατηρείται η ποιότητα των χονδροειδών ζωοτροφών και να διατηρούνται οι απώλειες όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Η παραγωγή χονδροειδών ζωοτροφών απαιτεί χρόνο και ενέργεια, επομένως είναι σημαντικό να διατηρείται σωστά η ποιότητα των ζωοτροφών. Αυτό είναι απόλυτα εφικτό στις μέρες μας, και η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του ενσιρώματος παίζει μεγάλο ρόλο εδώ.

Το νέο Triotrac X διαθέτει τηλεσκοπικό σύστημα κοπής-φόρτωσης με ύψος εκφόρτωσης έως και 8 μέτρα, πολύ φαρδύ ζώνη εκφόρτωσης, κάδο ανάμιξης βαρέος τύπου με επένδυση Trionox, κίνηση κοχλία X-Range με βαρέος τύπου κινητήρες και βαρέος τύπου άξονες με ελαστικά 6x 445/65 R22.5. Το σύστημα φόρτωσης κοπής αφήνει μια πολύ καλή κάθετη επιφάνεια κοπής στο ενσίρωμα. Αυτό αποτρέπει τη θέρμανση του ενσιρώματος, την αποφυγή εισροής βρόχινου νερού στη στοίβα και την αποφυγή θρυμματισμού. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να φορτωθούν πολύ γρήγορα και με ακρίβεια όλοι οι δυνατοί τύποι ζωοτροφών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων στρογγυλών ή τετράγωνων δεματιών.

Το σύστημα ανάμιξης και δοσομέτρησης αποτελείται από το σύστημα διπλού κάθετου κοχλία Trioliet. Ο ειδικά σχεδιασμένος θάλαμος ανάμιξης ωθεί επίσης την τροφή σε οριζόντια κατεύθυνση και αυτή η αρχή διπλής ροής έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια ανάμιξη.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης, παράλληλα, μπορεί να παραδοθεί με το πρόγραμμα διαχείρισης ζωοτροφών TFM, το οποίο επιτρέπει την απλή καταγραφή και παρακολούθηση της ζωοτροφής. Ο εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας FPT common rail 270 ίππων και το σύστημα I-control εξασφαλίζουν αποδοτικότητα καυσίμου, με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένος σε κατάλληλη θέση, η οποία διευκολύνει τη συντήρηση. Η άνετη και ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει υδραυλική κατακόρυφη ρύθμιση και εγγυάται την καλύτερη δυνατή θέα.

World-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ιδανική για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα η σειρά Keyline από τη Deutz-Fahr με 75 έως 106 ίππους

Με ένα πακέτο βασικών αλλά λειτουργικών χαρακτηριστικών, τα μοντέλα Keyline 5 είναι τα ιδανικά τρακτέρ για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα, στην αυλή ή ως δεύτερο τρακτέρ για ελαφρές εργασίες σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.

Στην ευκολία χρήσης επικεντρώθηκε η Pöttinger για τις νέες σπαρτικές Vitasem

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν έως και 25% μεγαλύτερες χοάνες για αυξημένη χωρητικότητα σπόρων, διευκολύνοντας για μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των γεμισμάτων και βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση.

Προτεινόμενα

Κάθε χρονιά να γίνει χρονιά των µηχανηµάτων

Με έναν στόλο αγροτικών µηχανηµάτων που ξεπερνάει σε ηλικία τα 26 έτη. η ανάγκη για ανανέωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ και είναι ευκαιρία να συνδυαστεί µε τη χρήση των νέων τεχνολογιών, που έχουν µπει στον πρωτογενή τοµέα, σύµφωνα µε τον πρόεδρο του ΣΕΑΜ, Σάββα Μπαλουκτσή.

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.