Στα 8 μέτρα το ύψος κοπής για τον ανανεωμένο μίκτη Triotrac X της Trioliet

Κοινοποίηση:

Το Triotrac είναι γνωστό στους γαλακτοπαραγωγούς και τους εργολάβους εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, η νέα σειρά X βαρέος τύπου διαθέτει βελτιώσεις για να ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες των πελατών. Ο νέος αυτοκινούμενος μίκτης διατίθεται με χωρητικότητα κάδου ανάμιξης 28 m³ και 32 m³ και ύψος κοπής όχι λιγότερο από 8 μέτρα.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή τη βελτίωση βρίσκεται στις προκλήσεις των παραγωγών και συγκεκριμένα στις τιμές των ζωοτροφών, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς. Ως αποτέλεσμα, καθίσταται όλο και πιο σημαντικό να διατηρείται η ποιότητα των χονδροειδών ζωοτροφών και να διατηρούνται οι απώλειες όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Η παραγωγή χονδροειδών ζωοτροφών απαιτεί χρόνο και ενέργεια, επομένως είναι σημαντικό να διατηρείται σωστά η ποιότητα των ζωοτροφών. Αυτό είναι απόλυτα εφικτό στις μέρες μας, και η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του ενσιρώματος παίζει μεγάλο ρόλο εδώ.

Το νέο Triotrac X διαθέτει τηλεσκοπικό σύστημα κοπής-φόρτωσης με ύψος εκφόρτωσης έως και 8 μέτρα, πολύ φαρδύ ζώνη εκφόρτωσης, κάδο ανάμιξης βαρέος τύπου με επένδυση Trionox, κίνηση κοχλία X-Range με βαρέος τύπου κινητήρες και βαρέος τύπου άξονες με ελαστικά 6x 445/65 R22.5. Το σύστημα φόρτωσης κοπής αφήνει μια πολύ καλή κάθετη επιφάνεια κοπής στο ενσίρωμα. Αυτό αποτρέπει τη θέρμανση του ενσιρώματος, την αποφυγή εισροής βρόχινου νερού στη στοίβα και την αποφυγή θρυμματισμού. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να φορτωθούν πολύ γρήγορα και με ακρίβεια όλοι οι δυνατοί τύποι ζωοτροφών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων στρογγυλών ή τετράγωνων δεματιών.

Το σύστημα ανάμιξης και δοσομέτρησης αποτελείται από το σύστημα διπλού κάθετου κοχλία Trioliet. Ο ειδικά σχεδιασμένος θάλαμος ανάμιξης ωθεί επίσης την τροφή σε οριζόντια κατεύθυνση και αυτή η αρχή διπλής ροής έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια ανάμιξη.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης, παράλληλα, μπορεί να παραδοθεί με το πρόγραμμα διαχείρισης ζωοτροφών TFM, το οποίο επιτρέπει την απλή καταγραφή και παρακολούθηση της ζωοτροφής. Ο εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας FPT common rail 270 ίππων και το σύστημα I-control εξασφαλίζουν αποδοτικότητα καυσίμου, με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένος σε κατάλληλη θέση, η οποία διευκολύνει τη συντήρηση. Η άνετη και ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει υδραυλική κατακόρυφη ρύθμιση και εγγυάται την καλύτερη δυνατή θέα.

World-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Προτεινόμενα