Δύο μοναδικές εκδηλώσεις για την παρουσιάση του νέου ελκυστήρα Fendt 600 Vario στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:

Η K. Κουιμτζής Α.Ε. διοργανώνει δύο μοναδικές εκδηλώσεις για την αποκλειστική παρουσίαση του νέου ελκυστήρα Fendt 600 Vario στην Ελλάδα. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στις 11:00 π.μ. και η δεύτερη εκδήλωση, θα ακολουθήσει μία εβδομάδα αργότερα στην Λάρισα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή στις 11:00 π.μ.

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του τρακτέρ, ενημέρωση για τεχνικά χαρακτηριστικά του , καθώς και ζωντανή επίδειξη στο χωράφι.

Με ισχύ 149-209hp, σύστημα Fendt Dynamic Performance για επιπλέον 15hp και το καινοτόμο VarioDrive, καλύπτει όλες τις ανάγκες σε αροτραίες καλλιέργειες, μεταφορά και χρήση εμπρόσθιου φορτωτή. Με μικρό μέγεθος και υψηλές επιδόσεις, ελάχιστη ακτίνα στροφής 10,2m και βάρος μόλις 5,8 tons προσφέρει ευελιξία και μέγιστη απόδοση παντού.
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Σπορά σουσαμιού έξω από τη Θήβα με το Robotti

Την εποχή της ροµποτικής στη γεωργία έρχεται να εισάγει η Γ.Ι Αντωνάκης ΑΕ µε τις πρώτες δοκιµές στην Ελλάδα του αυτόνοµου φορέα εργαλείων Robotti που κατασκευάζει η εταιρεία Agrointelli στη ∆ανία και διαθέτει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Η ολοκαίνουργια γενιά Fendt Vario 600 πάτησε Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη πραγµατοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη των νέων τρακτέρ Fendt Vario 600, Σειρά που ξεκινάει από τους 149 και φτάνει τους 209 ίππους, µε τις προπωλήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον να βαίνει αυξανόµενο.