Παρουσιάσεις, δοκιμές και προσφορές στο τριήμερο εκδηλώσεων «Ανοικτές Πόρτες» της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ

Κοινοποίηση:

Το τριήμερο των εκδηλώσεων «Ανοιχτές Πόρτες», διοργανώνεται για 25η φορά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Γ.Χίγκας ΑΒΕΕ την Παρασκευή 6/9 στην Λάρισα, το Σάββατο 7/9 στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 8/9 στην Ορεστιάδα.

Με πλούσιο περιεχόμενο θα είναι γεμάτες και φέτος οι εκδηλώσεις του θεσμού «Ανοιχτές Πόρτες», από τη Γ.Χίγκας ΑΒΕΕ, που θα δώσουν, όπως κάθε χρόνο, την ευκαιρία στους Έλληνες αγρότες να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στην γεωργία και ειδικότερα στην εκμηχάνιση και βεβαίως να περιεργαστούν από κοντά τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στα γεωργικά μηχανήματα.

Όλα τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύει η εταιρία με ναυαρχίδα την CLAAS, μαζί με τις υπόλοιπες μάρκες όπως η MASCHIO GASPARDO, η FARESIN, η MARTIGNANI και η FERRARI κ.α., θα παρουσιάσουν τα τελευταία μοντέλα των μηχανημάτων τους και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δοκιμές σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ενώ θα γίνουν και περιορισμένα test drives κατά τις ώρες 10.00 έως 13.00 στην Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν τα νέα δελεαστικά προγράμματα πωλήσεων, τα οποία θα προσφέρουν ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, τόσο για αγορές μηχανημάτων, όσο και για ολοκληρωμένη συντήρηση, ανακατασκευή και επισκευή μηχανημάτων που ήδη διαθέτουν οι πελάτες της εταιρίας.

Φυσικά το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που θα έχουν. Επιπλέον, την Κυριακή 8/9 στην Ορεστιάδα, στις 19.00, θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της εταιρίας στην περιφερειακή οδό Ορεστιάδας-Σάκκου όπου στοχεύει στην ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ευρύτερης περιοχής του νομού Έβρου με ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά και after sales υπηρεσίες 24/7. Το πρόγραμμα των 3ήμερων εκδηλώσεων θα ξεκινάει στις 09.00 το πρωί και θα τελειώνει στις 18.00 το απόγευμα για Θεσσαλονίκη και Λάρισα ενώ στην Ορεστιάδα οι πόρτες ανοίγουν από τις 17.00 έως αργά το βράδυ.

Τα κυριότερα μέρη του προγράμματος

– Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα από τις 10.00 έως τη 13.00 οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα τρακτέρ ειδικής καλλιέργειας FERRARI THOR και VEGA σε Reversible έκδοση και Dual Steer σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή και τα νέα δενδροκομικά μοντέλα τρακτέρ CLAAS NEXOS M, L και LD με διάφορα παρελκόμενα.

– Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη από τις 10.00 έως τη 13.00 θα εκτελεστούν δοκιμές στο χωράφι μπροστά στις εγκαταστάσεις μας, των τρακτέρ της σειράς AXION 800 και ARION 600/500 με παρελκόμενα MASCHIO GASPARDO σε εκδόσεις ISOTRONIC και σύνδεση με συστήματα GPS της CLAAS και της FJ Dynamics. Πιο συγκεκριμένα, θα δοκιμαστούν: ο λιπασματοδιανομέας GASPARDO PRIMO EW, το αναρτώμενο ψεκαστικό TEKO 1200 με Section Control και το πολύδισκο MASCHIO VELOCE 350.

– Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην Ορεστιάδα και ώρα 19.00 θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στην περιφερειακή οδό Ορεστιάδας – Σάκκου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00 μέχρι αργά το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Η Iveco-Condellis παρουσίασε το νέο IVECO S-WAY LNG στα εγκαίνια του πρώτου σταθμού LNG στη Θεσσαλονίκη

Η MOLGAS εγκαινίασε τον πρώτο σταθμό LNG της Ελλάδας στο πρατήριο καυσίμων του Ομίλου Κολοκυθά, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση, η οποία άνοιξε τις πόρτες την Κυριακή 28 Ιουλίου, αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην ενεργειακή υποδομή της χώρας, παρέχοντας έναν ειδικό χώρο για τον ανεφοδιασμό βαρέων φορτηγών με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG) και Συμπιεσμένο Φυσικό Αέριο (CNG).

Hurlimann XF, XS & XV: όπως το θες

Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων