Το καλύτερο Case IH που έχει δοκιµαστεί ποτέ στο profi είναι το Puma 260 CVXDrive

Κοινοποίηση:

Ξετυλίγει όλα τα µυστικά του, και… γενικά είναι το καλύτερο Case IH που έχει δοκιµαστεί ποτέ στο profi. ∆ιαβάστε για το νέο Puma 260 CVXDrive και µάθετε τι µας άρεσε και τι όχι, µια και πρόκειται για ένα αρκετά ιδιαίτερο µοντέλο.

Tα Puma νέας γενιάς αρχίζουν τώρα να φτάνουν στους αντιπροσώπους µε µαζικό τρόπο και περιλαµβάνουν ένα νέο κορυφαίο µοντέλο, το 260 CVXDrive, το οποίο εξετάστηκε λεπτοµερώς για τη δοκιµή αυτού του τεύχους. Τα βασικά στατιστικά στοιχεία της µεγάλης έκδοσης είναι η ονοµαστική ισχύς των 260 ίππων και η µέγιστη ισχύς των 280 ίππων. Σε αυτά τα νούµερα προστίθεται η αύξηση της ισχύος κατά 20 και παραπάνω ίππους όταν υπάρχει επαρκές φορτίο στο pto (ενώ κινείται µε ταχύτητα άνω των 0,5 χλµ./ώρα) ή όταν βρίσκεται στο δρόµο (µε ταχύτητα άνω των 16 χλµ./ώρα), επιτρέποντάς του να σπάσει το όριο των 300 ίππων.

Όπως συµβαίνει από τότε που το Puma µπήκε στην παραγωγή, στα µέσα του 2007, η κίνηση παρέχεται από έναν κινητήρα FPT 6,7 λίτρων, αν και αυτή η τελευταία ενσάρκωση πληροί τους κανονισµούς εκποµπών Stage V χρησιµοποιώντας ένα πλήθος εξοπλισµού. Για να βγάλει την απαραίτητη ισχύ από τον NEF 67, το µεγάλο 260 είναι το µόνο Puma που επωφελείται από ένα turbo µεταβλητής γεωµετρίας, γεγονός που εξηγεί το εξόγκωµα στη δεξιά πλευρά του καπό.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Με κόμβο την Ινδία οι τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας του ομίλου CNH

Στο India Technology Center, το όραμα στρέφεται προς την επαυξημένη πραγματικότητα, τεχνολογία που τώρα ξεκινά να προσεγγίζει τον κλάδο της γεωργίας, με τον όμιλο CNH να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κίνησης αυτής.

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.

Στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας 100-120 ίππων στην Ευρώπη τα Kioti HX

Με τα τρία μοντέλα της, HX9010, HX1001 και HX1201, η Kioti έλκει ολοένα και περισσότερους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς, καθόλου τυχαία από όσο φαίνεται, αφού η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, ανταγωνιστικό των Ευρωπαίων κατασκευαστών.

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη η νέα γενιά Quantum της Case

Στις σειρές Quantum V για αμπελώνες και Quantum F για δενδρώνες προστέθηκαν οι νέες σειρές Quantum CL για μικτές γραμμικές καλλιέργειες και Quantum N με τα στενά τρακτέρ, ενώ συνολικά η γκάμα αναβαθμίστηκε σε επίπεδο καμπίνας, κινητήρων, κιβωτίου και υδραυλικών.

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.