3 Οκτωβρίου, 2024

Top Posts

To Τρακτέρ της Χρονιάς 2024, Landini Rex 4-080GT εν δράση σε ελληνικούς αμπελώνες

Το παγκόσµιο ταξίδι της Landini συνεχίζεται. Και το ταξίδι για την Ελλάδα ξεκίνησε από την πανέµορφη περιοχή του Πύργου Τριφυλίας και στο βραβευµένο οινοποιείο Panagiotopoulos Wines, που για πρώτη φορά το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου οι επαγγελµατίες του πρωτογενούς τοµέα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εµπειρία Landini REXperience, κατά την οποία φιλοξενήθηκε η πλήρης γκάµα δενδροκοµικών τρακτέρ της Landini, και πρωταγωνίστησε το ολοκαίνουργιο Landini Rex Dynamic.

Αποκλειστική συνέντευξη στο profi του Antonio Salvaterra, Marketing Director της Argo Tractors

Με έξι εργοστάσια, δραστηριότητα σε 100 χώρες, 2.500 ντίλερς και 130 εισαγωγείς, η Argo Tractors αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία success stories της ιταλικής βιοµηχανίας µε τον Antonio Salvaterra  να εξηγεί για ποιο λόγο η Ελλάδα θεωρείται αγορά-κλειδί για τον κολοσσό που εκπροσωπεί.

Claas Rovio 4: Οι συλλεκτικές τελευταίας γενιάς με σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις

Η Claas με τους αραβοσιτοσυλλέκτες της σειράς Rovio 4 εισάγει ένα νέο σχεδιασμό και περαιτέρω τεχνικές βελτιώσεις, προσφέροντας τώρα ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα, χαμηλότερες απώλειες και βελτιωμένη ποιότητα τεμαχισμού στη συγκομιδή αραβοσίτου.

Πλάτος εργασιών άνω των 12μ. και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για την σβάρνα ζιζανίων LEMKEN Thulit

Η LEMKEN παρουσιάζει την πρώτη σβάρνα ζιζανίων της με πλάτος εργασιών άνω των 12 μέτρων, Thulit MF/1200. Το νέο μοντέλο της LEMKEN βασίζεται στις καινοτομίες που εισήγαγε η εταιρεία με την σειρά Thulit