Το σύστημα επιλεκτικής ζιζανιοκτονίας WeedSeeker2 εν δράση στα ελληνικά πεδία

Κοινοποίηση:

Ως ένα σύστηµα κοµµένο και ραµµένο για γραµµικές καλλιέργειες όπως το βαµβάκι, παρουσιάστηκε το νέο σύστηµα επιλεκτικής φυτοπροστασίας WeedSeeker2 της Trimble σε µία ξεχωριστή ηµέρα αγρού που πραγµατοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Εξοικονόµηση ψεκαστικού υγρού, σε ποσοστό που φτάνει έως και 90%, µε, ταυτόχρονη, διατήρηση της αποτελεσµατικότητας των επεµβάσεων στη ζιζανιοκτονία σε επίπεδα που αγγίζουν το 100%, «υπόσχεται» στους παραγωγούς γραµµικών καλλιεργειών η δεύτερη γενιά του συστήµατος επιλεκτικού ψεκασµού «WeedSeeker2».

Η νέα, για τα ελληνικά δεδοµένα, τεχνολογία, που φέρει τη «σφραγίδα» καινοτοµίας της Trimble, είναι πλέον διαθέσιµη στους Έλληνες αγρότες µέσα από το δίκτυο της «Tractor GPS», επίσηµου αντιπροσώπου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αµερικανικής εταιρείας στη χώρα µας. Το επίσηµο λανσάρισµα του ψεκαστικού µε τεχνολογία WeedSeeker2, για την ελληνική αγορά, έγινε στις 19 Σεπτεµβρίου, στην εκδήλωση µε θέµα «Εφαρµογές και Τεχνολογίες Ψεκασµού: Ορθή εφαρµογή Φυτοπροσταυτευτικών προϊόντων», που πραγµατοποίησε το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛΓΟ-∆ήµητρα, στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί
το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.