Ασύγκριτη η εμπειρία Landini REXperience στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή το REX 4

Κοινοποίηση:

του Γιώργου Κοντονή

Το παγκόσμιο ταξίδι της Landini συνεχίζεται. Και το ταξίδι για την Ελλάδα ξεκίνησε από την πανέμορφη περιοχή του Πύργου Τριφυλίας και στο βραβευµένο οινοποιείο Panagiotopoulos Wines, που για  πρώτη φορά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία Landini REXperience, κατά την οποία φιλοξενήθηκε η πλήρης γκάµα δενδροκοµικών τρακτέρ της Landini, και πρωταγωνίστησε το ολοκαίνουργιο Landini Rex Dynamic.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε άρτια από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημο εισαγωγέα των μηχανημάτων Landini, βρέθηκαν επίσης o υπεύθυνος εξαγωγών του εργοστασίου ArgoTractors S.p.A. Marco Pischetola και ο διευθυντής Marketing Antonio Salvaterra.

Πρωταγωνιστής στο event ήταν το Landini REX 4-120GT Roboshift Dynamic το οποίο είχε βραβευτεί με τη διάκριση Τρακτέρ της Χρονιάς 2024. Διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων 48+16 με υδραυλική ρεβέρσα και πλήρως ρομποτικές ταχύτητες και HML. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι διαχειρίσιμο αυτόματα μέσω της λειτουργίας Auto Powershift το οποίο ελέγχεται εύκολα από το εργονομικό και διαισθητικό joystick SmartPilot Plus.

 

Η δεξιά κονσόλα έχει νέα βελτιωμένη σχεδίαση και το νέο περιστρεφόμενο κάθισμα οδηγού, πρώτο στην κατηγορία δενδροκομικών τρακτέρ, με περιστροφή έως και 16 μοίρες προς τα δεξιά και 8 μοίρες προς τα αριστερά.

Διαθέτει επίσης τη λειτουργία Stop & Action που απενεργοποιεί το συμπλέκτη μέσω των πεντάλ των φρένων, αυξάνοντας την οδηγική άνεση στο δρόμο. Η πλήρης προαιρετική έκδοση Dynamic διαθέτει το προηγμένο σύστημα οδήγησης (ADS) με ηλεκτρονική κολόνα τιμονιού και αισθητήρες στον εμπρόσθιο άξονα που εγγυώνται 100% έλεγχο του τρακτέρ, με ακαμψία του τιμονιού καθώς αυξάνεται η ταχύτητα και αυτο-ευθυγράμμιση των τροχών μετά από μια στροφή.

Είναι το πρώτο δενδροκομικό τρακτέρ με μηχανική ανάρτηση καμπίνας, χαρακτηριστικό το οποίο σε συνδυασμό με τον αναρτώμενο εμπρόσθιο άξονα, εξασφαλίζουν ένα επίπεδο άνεσης που υπερβαίνει τα πρότυπα της κατηγορίας. Υπάρχει επίσης πλήρης σύνδεση με τις ψηφιακές λύσεις Landini Farm και Landini Fleet και Remote Diagnostics.

«Τα νέα τρακτέρ LANDINI REX 4 DYNAMIC πρόκειται να θέσουν καινούργιους όρους στην κατηγορία δενδροκομικών», μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο  Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Αγροτικών Μηχανήματων  της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, Λουκάς Λιάκος. Μιλώντας παράλληλα για την πορεία της εταιρείας φέτος, ο κ. Λιάκος τόνισε πως «σηματοδοτεί την αύξηση του μεριδίου στην αγορά, την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών μας σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο επάρκειας, καθώς και την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέων μοντέλων μηχανημάτων. Επίσης η εταιρεία μας προβλέποντας την αύξηση των πωλήσεων της αγοράς  ήταν προετοιμασμένη από της αρχές του 2024 με μεγάλο απόθεμα μηχανήματων ώστε να εξυπηρετεί άμεσα  τις ανάγκες των πελατών».

Από την πλευρά του ο διευθυντής Marketing του εργοστασίου ArgoTractors S.p.A. Antonio Salvaterra, ανέφερε πως η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είναι μεταξύ των πιο ισχυρών συνεργατών της  ARGOTRACTORS στην Ευρώπη. «Έχει καταφέρει να αποκτήσει από τα υψηλότερα ποσοστά μεταξύ των συνεργατών της ARGOTRACTORS», τόνισε, και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για αυτήν την συνεργασία. Ευχαριστημένοι γιατί είναι μια εταιρεία που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και στις υποσχέσεις της. Υπερήφανοι διότι συνεργαζόμαστε με μία άκρως επαγγελματική ομάδα που έχει καταφέρει σε μια δύσκολή αγορά όπως είναι η Ελληνική να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια με τα προϊόντα της ARGOTRACTORS».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Landini Rex 4-080GT, Roboshift Dynamic: ∆ικαίως το Τρακτέρ της Χρονιάς 2024

Απόλυτος πρωταγωνιστής του REXperience tour που έκανε στάση στην Ελλάδα, ήταν το Landini Rex 4-080GT, Roboshift Dynamic. Το profi βρέθηκε στον Πύργο Τριφυλίας που πραγµατοποιήθηκε το διεθνούς κύρους event που διοργάνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος.

To Τρακτέρ της Χρονιάς 2024, Landini Rex 4-080GT εν δράση σε ελληνικούς αμπελώνες

Το παγκόσµιο ταξίδι της Landini συνεχίζεται. Και το ταξίδι για την Ελλάδα ξεκίνησε από την πανέµορφη περιοχή του Πύργου Τριφυλίας και στο βραβευµένο οινοποιείο Panagiotopoulos Wines, που για πρώτη φορά το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου οι επαγγελµατίες του πρωτογενούς τοµέα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εµπειρία Landini REXperience, κατά την οποία φιλοξενήθηκε η πλήρης γκάµα δενδροκοµικών τρακτέρ της Landini, και πρωταγωνίστησε το ολοκαίνουργιο Landini Rex Dynamic.

Όλα τα νέα τρακτέρ της Landini στην EIMA 2024 γιορτάζοντας 140 χρόνια ιστορίας

Το 2024 έχει μια ιδιαίτερη συμβολικότητα για την εταιρεία με έδρα το Fabbrico, αφού το σημαντικό ορόσημο 140 χρόνων ιστορία συμπίπτει και με τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου στην Campagnola Emilia, το οποίο παράγει από τις αρχές του έτους τα κιβώτια ταχυτήτων της Argo Tractors, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν σε άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής της ιταλικής φίρμας.