Ό,τι πρέπει για τα επικλινή εδάφη το δενδροκομικό Ferrari Draco 85 Dualsteer

Κοινοποίηση:

Με υπόσχεση την απρόσκοπτη λειτουργία στα εδάφη µε απότοµη κλίση, το Draco 85 Dualsteer της Ferrari κυκλοφορεί ως µία ιδανική πρόταση για οπωρώνες και αµπελώνες ειδικά σε ορεινές περιοχές και µικρά κτήµατα που η δυνατότητα ελιγµών είναι περιορισµένη.

To Ferrari Draco 85 Dualsteer είναι ένα χαμηλό και συμπαγές τρακτέρ που εύκολα μπορεί να ελίσσεται σε θερμοκήπια, ελαιώνες, οπωρώνες και αμπέλια, ακόμα και σε επικληνή αγροτεμάχια. Ο νέος σχεδιασμός με συμπαγές καπό το οποίο είναι και 8 εκατοστά χαμηλότερο, υπόσχεται μεγαλύτερη ορατότητα.

Διατίθεται με special cab χαμηλού προφίλ Κατηγορίας 4 δηλαδή με τις ασφαλέστερες προδιαγραφές υποπίεσης και φίλτρα ενεργού άνθρακα «Compact Pro» (προαιρετική) εγγυάται πλήρη προστασία του χειριστή. Το μοντέλο εξοπλίζεται με τουρμπάτο τετρακύλινδρο κινητήρα Kohler KDI 2504 TCR ισχύος 55,4 kW/75,3 ίππων ο οποίος τηρεί τις προδιαγραφές ρύπων Stage V. Οι σ.α.λ.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί

το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Με υποδειγματικό τρόπο στον ψεκασμό του αμπελιού το αυτόνομο Yanmar YV01

Στην παραγωγή περισσότερων με περιβαλλοντική βιωσιμότητα και εξοικονόμηση πόρων στοχεύει το νέο ρομπότ της Yanmar, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και διασχίζει το έδαφος αφήνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού με φιλικότητα στο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Στα χέρια του Αγρότη της Χρονιάς Μιλτιάδη Χαρένη το νέο Amazon UX4200

Γνωστός για την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην αγροτική επιχείρηση που διατηρεί στη Νέα Γωνιά, Χαλκιδικής η επιλογή του Μιλτιάδη Χαρένη να συνεργαστεί για ακόµη µία φορά µε την Γ. Ι Αντωνάκης ΑΒΕΕ για την αγορά ενός ψεκαστικού παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.