Εύκολη διαμόρφωση με τον ψηφιακό Row Crop Assist για τους καλλιεργητές Pöttinger

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η νέα εφαρμογή Row Crop Assist παρέχει διαδραστική υποστήριξη για τη βέλτιστη διαμόρφωση των καλλιεργητών αροτραίας καλλιέργειας Flexcare.

Η Pöttinger φιλοδοξεί να γίνουν οι εργασίες φροντίδας των καλλιεργειών ευκολότερες και ακόμη πιο ακριβείς. Το Row Crop Assist κινείται ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Αρχικά, ζητά πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία φύτευσης και το τρακτέρ που θα χρησιμοποιηθεί για τις εργασίες φροντίδας της καλλιέργειας.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή εμφανίζει τη βέλτιστη διαμόρφωση του καλλιεργητή γραμμικής καλλιέργειας με τρόπο σαφή και προσιτό σε όλους. Αποδεδειγμένη τεχνολογία Η Pöttinger έχει ήδη εφαρμόσει με επιτυχία την εφαρμογή Tramline Assist για ένα βέλτιστο σύστημα γραμμών πορείας σε αροτραίες καλλιέργειες.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουλίου 2024

Για τη συγκομιδή χορτολιβαδικών εκτάσεων, το Haytool Assist καθιστά γρήγορη και εύκολη την εύρεση της κατάλληλης σβάρνας που ταιριάζει με τις διάφορες χορτοκοπτικές μηχανές. Με βάση αυτή την επιτυxημένη λύση, η Pöttinger προσθέτει και το Row Crop Assist για τη βελτιστοποίηση της ρύθμισης των μηχανημάτων φροντίδας καλλιεργειών. Στόχος όλων των εφαρμογών Pöttinger ASSIST είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών καλλιέργειας με τη χρήση διαισθητικής απεικόνισης στην οθόνη και την έκδοση μηνυμάτων ειδοποίησης με συστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι πολύπλοκες γνώσεις προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης και εμφανίζονται με τρόπο που καθιστά εύκολη τη χρήση τους.

Το Flexcare ευέλικτο όσο ποτέ άλλοτε Η Pöttinger λέει ότι ακόμα και η βασική έκδοση του καλλιεργητή αροτραίας καλλιέργειας Flexcare βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ως προς την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις ανάγκες όλων των τύπων καλλιέργειας, στα πλάτη των γραμμών καλλιέργειας και στις ειδικές συνθήκες της περιοχής. Τα στοιχεία μάλιστα της τσάπας και τα εργαλεία ζιζανιοκτονίας μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά σενάρια επεξεργασίας με λίγα μόνο βήματα. «Επειδή οι κλιματικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για επανεξέταση των υφιστάμενων στρατηγικών καλλιέργειας αροτραίων καλλιεργειών.

Ο καλλιεργητής αροτραίων καλλιεργειών Flexcare προετοιμάζει βέλτιστα τους αγρότες και τους εργολάβους για το μέλλον», τονίζει η κατασκευάστρια. Η ευελιξία του καλλιεργητή επιτρέπει στην εκμετάλλευση να δοκιμάζει νέες καλλιέργειες και νέα συστήματα φύτευσης χωρίς δαπανηρές νέες αγορές. Αυτό μειώνει σημαντικά το εμπόδιο για την έναρξη του τσαπίσματος ελαιοκράμβης, φασολιών και σιτηρών. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργολαβικές εργασίες για την αύξηση της χρήσης των μηχανημάτων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.