Ιδανικός συνεργάτης για τον κτηνοτρόφο το John Deere 6120M

Κοινοποίηση:

Τι κάνεις όταν από τα 800 αιγοπρόβατα, επιβιώνουν µόνο τα 50 ύστερα από µία βιβλική καταστροφή; Την απάντηση έρχεται να δώσει ένα ζευγάρι νεαρών κτηνοτρόφων που ξέρουν ότι µε δυνατές συνεργασίες όπως αυτή µε την Agrotech S.A η πρόοδος γίνεται µονόδροµος.

Με µεγάλη αγάπη για την κτηνοτροφία, σπουδές οικονοµικών στον Πειραιά και γαλακτοκοµίας στα Ιωάννινα, η Ιωάννα Καρρά, θα µπορούσε να πει κανείς πως γεννήθηκε για αυτή τη δουλειά. Είναι 34 ετών, 3η γενιά κτηνοτρόφος και µε τις 2 αδερφές της είχαν τη φάρµα Καρρα- Μανδράκη στο Ελληνόκαστρο Τρικάλων µε 1200 γίδια ελευθέρας βοσκής.

Πριν τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ενώσει τις δυνάµεις της και τις επιθυµίες της µε τον Θάνο Ζούζουλα, επίσης κτηνοτρόφο στη Ζηλευτή Τρικάλων και µαζί έφτιαξαν τη Φάρµα Στάλος. Πριν το πέρασµα του Daniel η φάρµα αριθµούσε 800 αιγοπρόβατα. Ωστόσο µόνο 50 επιβίωσαν από την πληµµύρα και η Ιωάννα µε τον Θάνο ξεκίνησαν από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.