Αυτόνομη στο εξής η Överum με γκάμα σύγχρονων αρότρων μεγάλου πλάτους εργασίας

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Ο όμιλος CNH αποδέσμευσε την Överum, η οποία πέρασε στα χέρια της γερμανικής επενδυτικής εταιρείας Fair-Cap και στο εξής θα ονομάζεται Överum Industries AB.

Μετά την πώληση της επιχείρησης αρότρων Överum από την CNH στην επενδυτική εταιρεία Fair-Cap με έδρα το Μόναχο τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα με τη νέα επωνυμία Överum Industries AB. Η νέα εταιρεία θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να προμηθεύει άροτρα και ανταλλακτικά για το εμπορικό σήμα Överum, καθώς και για το εμπορικό σήμα της New Holland, αλλά αυτό θα γίνει μέσω μιας προσέγγισης ήπιας μετάβασης. Η Överum έχει στην γκάμα της άροτρα που διαθέτουν μεγάλο πλάτος εργασίας και υψηλή ευελιξία, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Επί του παρόντος, η Överum Industries ολοκληρώνει την αποδέσμευσή της από την CNH, ενώ παραμένει πλήρως λειτουργική για την ερχόμενη σεζόν 2024. Ως ανεξάρτητη εταιρεία πλέον, ως Överum Industries AB, θα συνεχίσει να έχει την έδρα της στη Σουηδία και να διατηρεί όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες στις ιστορικές εγκαταστάσεις της.

Μετάβαση προς την πλήρη ανεξαρτησία

Η Överum Industries και η CNH δεσμεύονται να διασφαλίσουν μια ήπια μετάβαση και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους αντιπροσώπους.
Οι έμποροι θα μπορούν να παραγγείλουν άροτρο New Holland, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της μάρκας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Μετά τη μεταβατική περίοδο, η Överum Industries θα επικεντρωθεί στην κατασκευή αρότρων με την επωνυμία Överum και Agrolux.

Τα ανταλλακτικά τόσο για τη New Holland όσο και για τη μάρκα Överum θα συνεχίσουν να παρέχονται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμφωνίες με την CNH και την Överum Industries. Παράλληλα, η Överum Industries δεσμεύεται να υποστηρίξει ολόκληρο το δίκτυο αντιπροσώπων με άροτρα, ανταλλακτικά και βοήθεια στα πλαίσια των υπηρεσιών after sales, προκειμένου να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να επιταχύνει τις επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της, για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πληροφορίες από World-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Υπογραφή συμφωνία για προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την προμήθεια 7 βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.