Αξιόπιστη λύση για κάθε εκμετάλλευση το CFMoto UForce 600

Κοινοποίηση:

To CFMoto UForce 600 είναι εξοπλισµένο µε υδραυλικό τιµόνι EPS, τετρακίνηση µε κλείδωµα διαφορικού, φώτα LED, υποδοχή φωτισµού ρυµουλκούµενου, βαρούλκο και οροφή στο βασικό εξοπλισµό. Πόσο καλό είναι έναντι των άλλων;

Εάν βρίσκεστε στην αναζήτηση ενός προσιτό UTV, το βενζινοκίνητο UForce, όπως δοκιµάστηκε µε τις επιλογές οθόνης και προστασίας του αµαξώµατος έρχεται µε έναν πλήρη εξοπλισµό και προσιτό τρόπο απόκτησης, µε τους 40 ίππους να κινούν το ενδιαφέρον για µια πιο προσεκτική µατιά.

Κατά τη χρήση, φάνηκε ότι είναι εύκολο να µάθει κανείς CFMoto και πώς να αξιοποιεί το µοτέρ του στο αγρόκτηµα. Με άλλα λόγια, οι ρυθµίσεις µε τις ενδείξεις «Normal» και «Work» στο ταµπλό έχουν αντίκτυπο στον τρόπο οδήγησης του UTV. Στη Βόρεια Αµερική βέβαια, ο ίδιος διακόπτης φέρει τις ενδείξεις «Eco» και «Performance», µε το «Normal» να προσφέρει παρόµοια λειτουργία µε το τελευταίο στις βρετανικές εκδόσεις.

∆ιατηρώντας το διακόπτη στο Norma, διαπιστώθηκε ότι παρέχεται µια δύσκολη απόκριση στο γκάζι, που χρειαζόταν ένα σταθερό πόδι για να ξεκινήσει οµαλά η κίνηση ή, όπως φάνηκε αργότερα, ένα πιο αποφασιστικό πάτηµα για την εκκίνηση. Και αυτό λειτούργησε καλύτερα, αλλά έφερνε και µια πιο έντονη εκκίνηση. Οµοίως, ένα ελαφρύ άγγιγµα σε ανώµαλο έδαφος ήταν σπασµωδικό και το γκάζι ήταν ευαίσθητο στην παραµικρή κίνηση. Σε συνθήκες πίεσης, αυτό δε θα αποτελούσε πρόβληµα, αλλά δεν είναι ιδανικό σε καθηµερινή χρήση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Η P J CONDELLIS S.A., διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.

Με αέρα ανανέωσης το νέο Zetor Major 80

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος TCD 2.9 L4 πετρελαιοκινητήρας της Deutz, που προσφέρει 75 ίππους. Η Zetor ανανέωσε το μοντέλο της Major 80