Με ηλεκτροκίνητο κιβώτιο CVT το John Deere 8R410 E-AutoPowr

Κοινοποίηση:

Στην Agritechnica του 2019, η John Deere παρουσίασε το νέο E-AutoPowr – µια ηλεκτροκίνητη µονάδα του κιβωτίου CVT. Τώρα, οι πρώτες εκδόσεις βγαίνουν στην αγορά και αξίζει µια πιο προσεκτική µατιά στο καινοτόµο σύστηµα.

Όταν κοιτάξετε τις προδιαγραφές για το κορυφαίο µοντέλο 8R, 8RX, 8RT της John Deere, το 410, θα παρατηρήσετε ότι διατίθεται µόνο µε το κιβώτιο ταχυτήτων E23, καθώς το AutoPowr CVT που κατασκευάστηκε στο Waterloo δεν µπορεί να διαχειριστεί τους µέγιστους 443 ίππους που αποδίδει το µεγάλο 8άρι.

Με πολλούς πελάτες να επιθυµούν ένα αδιαβάθµητο κιβώτιο ταχυτήτων, οι Αµερικανοί έπρεπε να σκεφτούν κάτι, αλλά, αντί να ενισχύσουν τα υπάρχοντα µέρη, η οµάδα επέλεξε µια πιο µελλοντική λύση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Το FieldOps της Steyr με σημαντική οφέλη από τη συλλογή δεδομένων στο πεδίο

Η Steyr, ακολουθώντας τις ομόσταβλες του ομίλου, λανσάρει μια εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων αγροκτήματος, πεδίου και μηχανημάτων, με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση και τη λήψη αποφάσεων των αγροτών με βάση τη συλλογή δεδομένων όχι μόνο από τα τρακτέρ Steyr αλλά και από όλα τα συνδεδεμένα μηχανήματα του στόλου μιας γεωργικής εκμετάλλευσης, ανεξάρτητα από τη μάρκα τους.

Δίνει αέρα στα φυτά και καταστρέφει τα ζιζάνια το Siptec Sonic 600

Ο βραβευµένος Αγρότης της Χρονιάς 2023, Μιλτιάδης Χαρένης, έπειτα από επίδειξη, εµπιστεύτηκε τον αεριστή εδάφους Sonic 600 για να συµβάλλει στην οµαλή ανάπτυξη των καλλιεργειών του στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.